Oil Control – tratament pentru controlarea nivelului de sebum - Spune adio luciului inestetic al p





Principala cauza a excesului de grasime este supraproductia unui hormon denumit androgen, care mareste glandele sebacee. Acesti hormoni sunt produsi in special in timpul pubertatii, ciclului menstrual sau sarcinii. Alti factori precum dieta, curatarea pielii si modul de viata, pe fondul unei predispozitii genetice, au influenta asupra manifestarii caracterului uleios sau aparitiei eruptiilor.

Tratamentul Oil Control de la Bruno Vassari are beneficii multiple asupra pielii, inca de la prima aplicare, datorita formulelor speciale. Printre ingredientele folosite se regasesc uleiul din arbore de ceai cu proprietati antiseptice si vitamina B3, ce previne deshidratarea pielii, normalizeaza producerea de ceramide si sebum, intensifica sinteza de cheratina si imbunatateste aspectul pielii, reducand totodata deteriorarile produse de acnee.

Eficient in combaterea sebumului in exces, datorita complexului din iris, sare zincata, vitamina A si acid salicilic, Oil Control mentine pielea lipsita de luciul inestetic si evita aparitia imperfectiunilor. Mai mult decat atat, contine substante matifiante care ajuta la indepartarea aspectului de piele unsuroasa.

Fiecare pas al acestui tratament, de la exfoliere si pana la masca arginata sau emulsia hidratanta, ajuta la restaurarea echilibrului natural al pielii si ii confera un aspect sanatos. Caracterul uleios al pielii devine de domeniul trecutului, iar pielea ramane hidratata si ferma, rezultate posibile cu ajutorul tratamentului Oil Control!

Unde se poate realiza tratamentul? Dupa ce au cucerit piata internationala, acest tratament este disponibil si in Romania prin Beauty One si va puteti convinge de rezultatele cu adevarat spectaculoase la Chic Salon si saloanele partenere.

 

beauty one pevonia botanica chic salon cosmetica spa cursuri de beauty