Office Party vs. Campionatul de Karaoke / Karaoke Battles @ Rodizio | Social Music Club - Adunarea G

Vineri, 18 noiembrie 2011, de pe la 22.30, toti angajatii din sucursale dar si din sediul central, din toate departamentele dar si din top management sunt convocati pentru Adunarea Generala a Salariatilor "Office Party". Acest congres, ca sa fim mai la obiect, se va tine in Sala Mare a Sediului din Strada Ion Luca Caragiale 32, pentru cunoscatori - Rodizio Social Music Club.

Intrarea se face pe baza a trei legitimatii ce insumeaza 25RON, imbracati frumos, la o camasuta, un pulovaras, o fustita sau bine, fie, o fusta.

Extragem exact de pe agenda de zi, sau mai exact, de noapte, ca sa fim mai exacti.

# Asistarea libera la un concert extraordinar al ansamblului vocal-instrumental Daniel Lazar Band ce ne vor incanta pe acorduri de ... acorduri muzicale
# participarea activa a doritorilor la un karaoke cu trupa live pe spate, ca la concert, pentru ca este seara a 6-a a campionatului de Karaoke | Karaoke Battles, pe care daca il castigi, in finala mare dam o prima de craciun de 1000 de euro net
# aprobarea cuviincioasa a deciziei comisiei de audit condusa cu mana forte de domnia sa, Madalin Voicu Jr., pe sistemul "daca ziceti dumneavoastra, asa este" si in orice caz nu "daca ziceti dumneavoastra, asa o fi"
# ne simtem bine dupa aceea pana ce zorii s-or miji la noi

Rezervarile se fac IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE direct pe site la rodiziosocialclub.ro sau la telefon 0758818841 dar si pe adresa de email office@rodizio.ro.

Rodizio | Social Music Club Bucuresti

Adresa: Strada Ion Luca Caragiale 32 (in imediata apropiere a parcului Gradina Icoanei)
Telefon: 0758818841
Email: office@rodizio.ro
Web: http://www.rodiziosocialclub.ro/
Facebook: http://www.facebook.com/rodiziosocialclub

Rodizio Social Music Club office party karaoke battles daniel lazar band