Ofertele la anvelope de iarna continua la Euromaster

Expert in vanzarea de anvelope, Euromaster va propune oferte speciale la anvelopele de iarna. Oriare ar fi bugetul alocat reechiparii masinii, planurile de drum sau tipul de masina, la Euromaster veti gasi anvelopele adaptate nevoilor dumneavostra. Tehnicienii nostri va vor indruma pentru a alege din sutele de referinte de anvelope, pe acelea care corespund perfect nevoilor dumneavostra si specificatiilor masinii.

Centru de vanzare de anvelope si service de anvelope cu o istorie de 15 ani, Euromaster va ofera o gama larga de anvelope, pentru toate tipurile de masini, fie ele personale sau utilitare : masini de oras, masini SUV, camioane si flote de camioane, dar si masini agricole….

Daca vreti sa profitati de iarna, dar si sa conduceti in liniste si siguranta, alegeti oferta de anvelope Michelin propusa de Euromaster. In centrele noastre veti rezolva rapid toate operatiunile legate de schimbarea anvelopelor: gasirea anvelopelor de iarna potrivite, montarea acestora, echilibrarea rotilor si toate celelalte servicii care tin de verificarea si buna functionare a rotilor.

Pentru a alege cele mai bune pneuri de iarna pentru masina, trebuie sa tineti cont de cateva reguli de baza. Inainte de toate, trebuie sa respectati specificatille masinii si sa va informati despre dimensiunile anvelopelor. Apoi, este recomandata folosirea a patru cauciucuri de iarna. In sezonul rece, aderenta trebuie sa fie maxima atat pe fata, cat si pe spate, asa ca utilizarea a doar doua anvelope speciale de iarna ar reprezenta o solutie de compromis, care nu va garanteaza siguranta pe timp de iarna. Pe de alta parte, puteti lasa aceste detalii pe mana specialistilor care va vor ghida in alegerea anvelopelor ideale pentru masina dumneavoastra.

Despre Euromaster

Euromaster este o retea internationala specializata in vanzarea de anvelope, montarea si intretinerea acestora. In centrele sale auto din toata Europa, Euromaster asigura servicii auto pentru masini particulare, dar si pentru flote profesioniste de camioane si masini agricole.

anvelope de iarna service anvelope anvelope Michelin