Passat CC - limuzina si coupe cu patru usi in acelasi timp

Sportivitate evidenta.

Dinamismul pur este exprimat prin puterea impresionanta a propulsorului: Passat CC este disponibil si cu un motor V6 puternic si agil care dezvolta 220 kW (300 CP), echipat in serie cu o cutie de viteze cu dublu ambreiaj DSG si tractiune integrala 4MOTION (consum de carburant: 10,1 l/100 km; emisii CO2: 242 g/km). Optional este oferit un sistem inovator: reglarea adaptiva a trenului de rulare DCC. Trenul de rulare se adapteaza astfel permanent la conditiile de rulare– fiind disponibil regimul foarte sportiv sau deosebit de confortabil.

 

Inovatii pentru imbunatatirea confortului.

Pentru ca fiecare deplasare sa fie o adevarata placere, Passat CC dispune optional de sisteme inteligente de asistenta pentru conducatorul auto. Din aceasta categorie face parte sistemul inovator de asistenta pentru mentinerea benzii de rulare "Lane Assist" si reglarea adaptiva a trenului de rulare DCC. Si alte sisteme se remarca prin progresul si confortul remarcabil oferit: sistemul de asistenta la parcare "Park Assist", camera de luat vederi pentru rularea in marsarier "Rear Assist" si reglarea automata a distantei ACC care functioneaza cu ajutorul unui radar, cu sistemul de reducere a distantei de franare"Front Assist".

 

 

 

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

 

 

 

 

 

 

 

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:

- 'One Stop Shop' - finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare - in leasing sau credit - clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.

- service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;

                - piese de schimb din stoc sau la comanda.

 

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 - 236.866 - Romtelecom centrala;

0237 - 236.868 - Receptie directa Mecanica;

0237 - 236.869 - Receptie directa Tinichigerie;

0721 - 330.395 - Mobil Vodafone;

0740 - 046.460 - Mobil Orange.

 

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.

email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120

http://danyrolux.blogspot.com - Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi

 

touareg volkswagen tdi bluemotion vw