Inchirieri auto Bucuresti recomandam Rent-a-car-otopeni.ro

Avand in vedere ca sarbatorile de iarna sunt aproape, probabil ca fiecare dintre noi si-a planificat deja o vacanta de neuitat alaturi de familie sau de prieteni, este si momentul in care foarte multi turisti straini aleg ca destinatie de vacanta Romania, la fel si cetatenii romani plecati la lucru in afara granitelor tarii, se pregatesc sa petreaca Craciunul si revelionul acasa alaturi de cei dragi. In aeroportul din Otopeni sunt in aceasta perioada sute de curse aeriene zilnic, odata cu ele vin si o multime de turisti. Multi au o masina personala in capitala sau in tara de resedinta, insa daca vei calatorii cu persoane numeroase, ai multe bagaje cu tine iar masina ta nu indeplineste cerintele de confort, sau aceasta se afla in service pentru reparatii, poti conta pe Rent-a-car-otopeni.ro care iti va oferii servicii excelente de inchirieri auto Bucuresti la preturi cat se poate de atractive. De asemenea acestia pot fi varianta sau optiunea ideala si pentru oamenii de afaceri care doresc sa se prezinte la intalniri in mod impecabil, special pentru ei compania pune la dispozitie o flota de masini din gama de lux. Indiferent de dimensiunea dar si de tipul masinii, Rent-a-car-otopeni.ro este varianta cea mai potrivita, daca ii alegi ca parteneri cu siguranta ai facut cea mai buna alegere.

Iti ofera o gama variata de masini

Intotdeauna trebuie sa respecti cativa pasi inainte de inchirierea unei masini, compania pe care va urma sa o alegi trebuie sa indeplineasca cateva conditii esentiale, in primul rand sa dispuna de o flota generoasa de masini, la rent-a-car-otopeni.ro inchirieri auto Bucuresti vei gasi peste 80 de modele pe care le poti inchiria, de la gamele cele mai solicitate cum ar fi cele low cost gen Dacia sau Renault si pana la ultimile modele de lux sau masini cu 7 locuri. Masina poate fi aleasa si in functie de transmisie sau de consumul de carburant, la ei vei putea inchiria masini automate sau modele din gama manuala. Ei iti vor oferii posibilitatea sa returnezi masina si in alta locatie, de exemplu daca o inchiriezi din aeroport si vrei sa mai rama in tara cateva zile, vei putea sa predai autoturismul la hotel sau la adresa de domiciliu.

Fara taxe asunse la inchiriere

Daca mai ai cunoscuti care au apelat la serviciile firmelor de inchirieri auto Bucuresti probabil ca unii dintre ei nu au fost multumiti de pretul platit sau mai bine spus la inceput , in momentul rezervarii li s-a transmis un tarif si ulterior valoarea acestuia s-a dublat. Ei bine daca ii vei alege pe cei de la rent-a-car-otopeni.ro ca parteneri, vei avea parte de transparenta, de tarife extrem de corect practicate, ce stabilesti de la inceput aia vei achita si in momentul in care ridici masina. La ei inchirierea masinii se va face online in baza formularului de inchiriere, trebuie sa accesezi siteul, sa iti introduci datele de predare si preluare si sa iti alegi masina, acolo o sa iti apara automat toate costurile pe care trebuie sa le achiti, nu vor exista taxe ascunse sau clauze contractuale abuzive, din acest motiv cei de la rent-a-car-otopeni.ro se afla in topul preferintelor celor care inchiriaza in mod frecvent masini, fie ca discutam de turistii straini care deja cunosc foarte bine aceasta agentie de inchirieri auto Locala sau de romanii plecati in afara tarii. Dupa ce ti-ai ales tipul potrivit de masina pe care urmeaza sa il inchiriezi, in scurt timp vei fi contactat telefonic de un reprezentant al companiei pentru stabilirea detaliilor de inchiriere.

In pret sunt incluse asigurarile dar si celelalte taxe de drum care sunt percepute de autoritatile din Romania.Compania iti va pune la dispozitie si accesorii gen gps , scaun de copil sau internet wifi pentru oamenii de afaceri. In contract va fi spcificat costul total de inchiriere, inlocuirea masinii in cazul in care aceasta se defecteaza, dar si asistenta rutiera de care aveti nevoie pe toata perioada desfasurarii contractului de inchirieri auto.  Puteti incheia o asigurare scdw daca doriti sa aveti raspundere zero, in aceasta situatie veti fi protejat de orice eveniment rutier neprevazut.

Metoda de plata  si moneda

Clientul care opteaza pentru serviciile de inchirieri auto Bucuresti Rent-a-car-otopeni.ro are o varietate de metode de plata in functie de alegerea e care o doreste, poate platii in numerar contravaloarea serviciilor de inchiriere, moneda o poate stabilii de comun acord cui reprezentantii companiei, aceasta poate fi in euro , lei sau alta moneda de circulatie internationala, la fel stau lucrurile si cu garantia. Cei care detin un card de credit pot alege si aceasta modalitate de plata . Plata serviciilor de inchirieri auto se va face in momentul semnarii contractului, la finalizarea perioadei daca masina este in aceiasi stare ca la predare, adica nu prezinta defectiuni, garantia se va debloca in totalitate.

Contractul

Ca in orice domeniu de activitate, si serviciul de inchirieri auto Bucuresti functioneaza dupa cateva reglementari foarte bine stabilite inca de la inceput. Orice companie specializata in serviciile de inchirieri auto Bucuresti, trebuie sa aiba un contract bine intocmit, in acesta va trebuii sa se regaseasca atat clauzele cat si conditiile poe care clientul trebuie sa le indeplineasca. Tot in contract se vor specifica si defectiunile sau micile zgarieturi pe care le prezinta masina in momentul inchirierii. La finalul perioadei contractuale, masina trebuie verificata ca si la preluare, daca apar lucruri in plus sau o aduceti cu unele defectiuni cauzate din proasta utilizare a acesteia, o parte din valoarea garantiei sau chiar toata va poate fi retinuta.

Perioada cntractuala

Perioada minima de inchiriere a unei masini de la rent-a-car-otopeni.ro este de minim 3 zile. Daca duoa aceasta perioada doriti sa mai prelungiti masina, adica aveti nevoie de zile in plus, cu acordul companiei o puteti face fara probleme, se vor stabilii costurile pentru urmatoarele zile. Chiar si companiile pot sa inchirieze de la ei masini prin intermediul platformei de inchirieri auto Bucuresti, acestea au posibilitatea stabilirii unor rate fixe, precum si a inchirierii unor flote intregi de masini, compania pune la dispozitie atat modele economice dar si masini din alta clasa in functie de fiecare solicitare.

Conditii cu privire la varsta

Varsta minima in marea majoritate a cazurilor este de 20 de ani in momentul semnarii contractului, daca insa nu ai implinit aceasta varsta cei de la rent-a-car-otopeni.ro una din putinele companii care accepta, iti ofera posibilitatea sa intocmesti o asigurare, vei platii 2 euro in plus pentru fiecare zi de inchiriere si vei putea sa inchiriezi masina dorita. Vechimea permisului trebuie sa fie de minim un an de zile. Daca nu detii un permis de conducere ai posibilitatea tot cu ajutorul lor sa soliciti serviciile unui sofer, de asemenea iti poti alege masina pe care doresti sa o inchiriezi cu sofer. Tariful pentru serviciile acestuia se vor stabilii in functie de numarul de zile de inchiriere. Ai posibilitatea sa optezi pentru o masina economica sau o masina bussiness. Ai posibilitatea ca la returnare sa beneficiezi si de alta locatie in care sa predai masina fara ca asta sa implice tyaxe suplimentare.

Masini de calitate

Cei de la rent-a-car-otopeni.ro stiu cat de importanta este calitatea atunci cand vine vorba de masini de inchiriat Bucuresti, asadar iti pun la dispozitie doar modele de cea mai buna calitate, echipate in conformitate cu cerintele clientilor, dar si modele de 7 sau de 9 locuri deoarece acestia se gandesc si la grupurile mai mari de persoane. MAsinile intra in service pentru verificari dupa fiecare perioada de inchiriere, sunt intretinute corespunzator iar anul de fabricatie este unul destul de nou. In acest fel clientul va beneficia de tot confortul pe care il doreste dar si de siguranta condusului unei masini bune. Serviciul implica si asistenta rutiera, cu ajutorul acesteia vei evita situatiile neplacute care pot sa apara pe toata perioada cat masina se afla in posesia ta. Vei gasi orice tip de masina care sa te ajute sa iti desfasori activitatea si sa ajungi in timp la orice destinatie.

Inchirieri pe termen mai lung

Pentru ca cei de la rent-a-car-otopeni.ro inchirieri auto Bucuresti stiu ca pe piata este nevoie de consultanta, iti ofera un pachet de servicii in acest sens adresat companiilor. Daca esti om de afaceri si doresti ca angajati tai sa beneficieze de cele mai bune oferte, dar si de confort, poti intra in legatura cu un reprezentant de la ei si sa te consulti in ceea  ce priveste inchiriere unei intregi flote de masini. In functie de domeniul de activitate in care iti desfasori treburile vei avea optiuni diverse , masini din orice categorie.

Cel mai bun sfat este ca masina sa o inchiriezi in avans, datorita numeroaselor solicitari pe care cei de la rent-a-car-otopeni.ro le au pe partea de inchirieri auto Bucuresi. La inchirierea unei masini pe term en lung, tarifele sunt adaptate fiecarui buget, se pot negocia, iar in cazul companiilor se pot impartii in mai multe rate astfel incat sa fie cat se poate de avantajos atat pentru rent-a-car-otopeni.ro cat si pentru agentia solicitanta. In momentul in care flota de masini pe care ai inchiriat-o trebuie sa ajunga in service, in scurt timp sau pe toata perioada reparatiei vei beneficia de masina la schimb. De toate taxele , asigurari si ce mai este necesar pentru masini se va ocupa agentia de inchirieri auto Bucuresti Rent-a-car-otopeni.ro

Servicii adresate oricarui client

Daca esti in cautarea unei oferte speciale de inchirieri auto la aceasta agentie vei gasi servicii adresate atat persoanelor fizice dat si companiilor, indiferent ca esti turist strain sau roman plecat la munca in afara tarii in ei vei gasi cu siguranta un partener de cea mai buna calitate. Vei colabora cu una din cele mai mari si mai renumite societati de inchirieri auto din Bucuresti, vei beneficia de transparenta totala in ceea ce priveste costurile de inchiriere, de asistenta si de multe alte facilitati indiferent de momentul sau de motivul inchirierii De asemenea acestia pun la dispozitie si masini pentru evenimente mai speciale cum ar fi un botez, o nunta sau de ce nu o intalnire de afaceri.

Daca alegi sa beneficiezi de pachetul de inchiriere economic, preturile pornesc de la 10 euro pe zi si se pot negocia pentru perioade mai lungi. Ai inclusa asigurarea casco dar si cea rca, anvelopele sunt inlocuite in functie de fiecare sezon de inchiriere, asadar daca la alte companii aceste lucruri se tarifeaza suplimentar la ei vei beneficia gratuit de asta. Este bine ca in momentul in care alegi acest serviciu sa beneficiezi de ofertele unei companii cu multa experienta cum este si cazul celor de la rent-a-car-otopeni.ro Cu masina inchiriata de la ei vei putea sa te deplasezi oriunde doresti pe teritoriul Romaniei, de asemenea daca vrei sa inchiriezi o masina pentru o vacanta in strainatate, ei iti pot fi parteneri ideali de calatorie. Costul parasirii tarii cu masina inchiriata este de 5 euro pe zi, in acest pret se vor intocmii asigurari gen casco pentru comunitatea europeana. Compania iti poate pune la dispozitie si un serviciu de tranfer aeroport, asta inseamna ca daca aterizezi in Otopeni cu un grup mai numeros de persoane, ei iti vor pune la dispozitie masini mai spatioase cu care sa ajungi la destinatie, te vor astepta in aeroport la terminalul sosiri si te vor conduce cu bagajele direct la masina, de asemenea acestia iti pot oferii si pachete turistice, cu ajutorul colaborarii pe care o au cu unele hoteluri si alte agentii de turism.

Daca vrei sa beneficiezi de aceste servicii dar si de multe altele pe care timpul nu ne-a permis sa vi le enumeram, de facilitati excelente de inchirieri auto Bucuresti alege cu incredere serviciile de la rent-a-car-otopeni.ro

rent-a-car-otopeni.ro inchirieri auto bucuresti

rent-a-car-otopeni.ro inchirieri auto bucuresti

inchirieri auto bucuresti