Oferte de sezon pentru magazinul tau, propuse de noi.ro

Noi.ro este unul dintre magazinele de tip cash and carry de unde operatorii economici isi pot aproviziona magazinele detinute sau alte afaceri din aceasta industrie. Putem aminti aici inclusiv de Horeca.

 

Noi.ro dispune atat de magazin online, cat si fizic, ce ofera peste 40.000 de articole, la preturi accesibile si avantajoase. Gama de produse este foarte vasta de unde clientii pot alege tot ce au nevoie pentru aprovizionare. Regasim aici produse precum cele de uz casnic si menaj, detergenti si produse de curatenie, ingrijire personala, pentru copii, bricolaj, gradina si multe altele.

 

Pe site-ul noi.ro puteti gasi si oferte de sezon la preturi excelente de care va puteti bucura in aceasta perioada. Puteti alege sa cumparati la oferta instrumente de scris fiind la mare cautare in aceasta perioada, detergenti de rufe, degresanti, pasta de dinti, balsam de rufe, produse de papetarie si multe altele.

 

In plus, au pus la dispozitie si concursuri la care se pot castiga premii atractive pentru cei care isi achizitioneaza produse de la anumite branduri. Pe site puteti vedea toate detaliile necesare despre ofertele de pret, cat si despre concursurile puse la dispozitie.

 

Cu noi.ro ai parte de si mai multe avantaje

 

Este un magazin destul de apreciat de tot mai multe persoane si asta pentru ca sunt transparenti si ofera foarte multe beneficii clientilor. Spre exemplu, ai optiunea de a face cumparaturi de aici online, fara sa te deplasezi chiar daca vei cumpara paletizat pentru aprovizionarea magazinului tau. Echipa iti va livra comanda la adresa pe care ai cerut-o in timp util.

 

Sau, poti comanda tot ce iti trebuie, echipa iti va pregati produsele cerute de tine si tot ce trebuie sa faci este doar sa platesti si sa ridici din magazin comanda. Poti, de asemenea, sa mergi si in magazinul fizic pentru a face cumparaturi, unde echipa te va ajuta sa alegi produsele potrivite pentru tine.

 

In plus, daca faci cumparaturi de peste 3000 de lei vei primi un discount de 1%, 2% pentru cele mai mari de 5000 de lei si 3% pentru achizitii de peste 10.000 lei.

 

Descopera produsele si ofertele de pret de pe site-ul noi.ro.

 

Date de contact:

 

comenzi@noi.ro