Obtine talia de viespe mult visata cu corsetele Clessidra

 

 

Clessidra isi propune sa fie o solutie pentru femeile care isi doresc sa se simta mereu bine in pielea lor, de aceea cele care isi doresc un abdomen de invidiat pot incerca corsetele modelatoare. Rezultatele se vor observa chiar de la primele utilizari.

 

Cum actioneaza corsetele modelatoare

 

Prin compresie si termosudatie, pierderea centimetrilor in plus din jurul taliei se poate face acum mult mai rapid. Corsetele modelatoare Clessidra sunt disponibile in modele si culori variate, iar nivelul de compresie dorit poate conferi treptat un plus in antrenarea taliei, pentru a ajunge la dimensiunea dorita.

 

Acestea pot fi purtate pe sub haine fara ca cineva sa le observe, iar tu iti poti miscora talia chiar si atunci cand stai la birou. Marimile sunt de la cele mai mici la cele mai mari, pentru ca orice silueta feminina sa fie imbratisate de corsetul dorit. Pe langa faptul ca talia scade, corsetul iti si imbunatateste postura, mentinandu-ti spatele drept. Vei observa o reala diferenta atunci cand mergi, iar durerile de spate vor fi diminuate. Materialele calitative si sistemele de prindere ale corsetelor, vor face ca acestea sa fie invizibile pe sub haine.

 

Sunt extrem de eficiente si pot fi purtate atat in confortul casei, cat si utilizate in timpul antrenamentelor de la sala. In acest context, eficienta lor creste, datorita faptului ca transpiri mai mult facand efort, iar rezultatele vor aparea mult mai rapid.

 

Daca iti doresti sa arati supla si minunat intr-o rochie mulata, poti purta un body modelator, care aduce toate formele intr-o armonie, iar rochia va arata ca si cum a fost special facuta pentru corpul tau. Poti opta pentru unul nude, sau de ce nu unul mai sexy, negru, cu detalii din dantela. Cauta pe https://www.clessidra.ro/43-modelare-corporala design-ul care te caracterizeaza.

 

Corsetele modelatoare sunt extrem de intragite chiar si de vedete, iar antrenarea taliei se realizeaza chiar si atunci cand stai relaxata in pat uitandu-te la serialul preferat. Centimetrii de pe talie vor disparea vizibil cu ajutorul corsetelor modelatoare Clessidra, intra pe site-ul lor oficial ca sa il alegi pe cel potrivit nevoilor tale.

 

Contact: 0730612141 sau 0752094324

 

Luni-Vineri: 09-16

 

contact@clessidra.ro