O noua oferta speciala in cadrul Store.IrinaReisler.ro: preturi reduse pentru cele mai apreciate si mai vandute tratamente anticelulitice

Celulita este una dintre cele mai cunoscute probleme cu care se confrunta reprezentantele sexului feminin. Grija pentru indepartarea celulitei creste si mai mult la inceputul verii, cand mai este foarte putin timp pana la vacanta.

 

Si pentru ca stim ca este important pentru tine sa arati excelent zi de zi, in costum de baie, la plaja sau la piscina, te asteptam cu o noua oferta speciala: pret redus pentru cele mai apreciate si mai bine vandute tratamente anticelulitice si de remodelare corporala. Intra pe http://store.irinareisler.ro si afla mai multe despre noua noastra campanie, ce se desfasoara in zilele de 11 si 12 iunie 2014.

 

Detalii despre campania promotionala anticelulita gasesti si in cele ce urmeaza:

 

Tratamentele anticelulitice si de slabire rapida Therma-Frio-Shock si Therma-Frio-Shock Complete au preturi exceptionale, in zilele de 11 si 12 iunie!

 

Despre Therma-Frio-Shock si Therma-Frio-Shock-Complete

 

Therma-Frio-Shock si Therma-Frio-Shock Complete sunt cele mai spectaculoase si mai apreciate tratamente by Irina Reisler. Principiul lor de actiune consta in alternarea efectelor termice cald/rece, iar efectele sunt multiple: anticelulitic, antiadipos, compactare (reducerea numarului de centimetri, in circumferinta), tonifiere si remodelare. In multe cazuri, s-a observat si o ameliorare semnificativa a vergeturilor.

 

Mecanismul acestor tratamente anticelulitice este simplu: din totalul caloric zilnic, organismul foloseste un numar mare de calorii, pentru a-si mentine temperatura optima. Pornind de la aceasta observatie, specialistilor le-a venit o idee simpla: reducand temperatura organismului, acesta este obligat sa consume mai multe calorii, pentru a-si echilibra temperatura, ceea duce la pierderea kilogramelor in plus, mult mai rapid, printr-o activitate musculara intensa. Acesta este principiul de actiune al tratamentelor bazate pe dublul efect termic cald-rece, Therma-Frio-Shock si Therma-Frio-Shock Complete.

 

Profita, chiar acum, de oferta speciala si daruieste-ti o silueta de vara impecabila.

 

Informatii contact:

 

Telefon: 0749.286.032

 

Adresa de email: ireisler@gmail.com

 

tratament anticelulitic tratamente anticelulituce