O noua aparitie care schimba paradigma: „Viata nu asteapta...TREZESTE-TE!”

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0in; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:8.5in 11.0in; margin:1.0in 1.25in 1.0in 1.25in; mso-header-margin:.5in; mso-footer-margin:.5in; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Cu cat te gandesti mai mult la ceva, chiar si cu cea mai mica emotie, cu atat mai mare si mai puternic devine acel lucru in viata ta.

Lynn Grabhorn te incurajeaza cu sfaturi practice sa nu te victimizezi si sa faci acesti pasi:

      Pasul 1. Identifica ceea ce NU VREI.

      Pasul 2. Pornind de aici, identifica ceea ce VREI

      Pasul 3. Intra in sfera simturilor referitoare la ceea ce iti doresti.

      Pasul 4. Asteapta, asculta si da voie lucrurilor sa se intample.

 

      Din cauza educatiei pe care am primit-o si a atitudinilor transmise din generatie in generatie, suntem convinsi ca tot ceea ce vedem si experimentam la un moment dat este ceea ce trebuie, pana cand fie gasim o cale sa scapam de acele lucruri , fie le acceptam.

Cu toate acestea, realitatea adevarata nu reprezinta nimic mai mult decat rezultatul modului in care ne directionam energia.

Cheia revenirii pe drumul cel bun este una simpla: concentreaza-te pe modul in care te-ai simti daca totul ar merge asa cum trebuie. Si va merge!
    Lynn Grabhorn iti dezvaluie cum sa atragi spre tine lucrurile pozitive, concentrandu-te pe scopurile tale. Crede in ceea ce poti realiza, in loc sa te gandesti la ceea ce nu poti face si alunga sentimentele negative.

carte aparitie editorial pozitiv editura