O clinica de stomatologie iti poate oferi acces la numeroase servicii moderne! Iata cateva!

Atunci cand ai o sensibilitate dentara sau chiar ai constatat ca unul dintre dintii tai este afectat, cea mai comoda solutie este sa cauti un cabinet de stomatologie in apropierea serviciului sau locuintei tale, astfel incat sa poti rezolva cat mai simplu problema aparuta. Din pacate, un cabinet de sine statator nu-ti va putea oferi, in multe dintre cazuri, o rezolvare corecta si completa, indiferent de priceperea si experienta medicului, motiv pentru care multe dintre lucrarile vechi se dovedesc a fi sursa unor probleme dentare avansate.


Atunci cand vrei sa te asiguri ca vei avea acces la remediul dentar potrivit, cea mai buna varianta este sa treci pragul unui cabinet din cadul unei clinici de stomatologie, precum Dental Excellence, iar motivul este simplu: acolo vei beneficia de cei mai buni specialisti si cea mai performanta tehnologie din domeniu.


Astfel, te vei bucura de cele mai noi solutii si materiale, precum si de cea mai performanta aparatura din lumea stomatologiei. Pe langa aceste beneficii, iata cateva optiuni si servicii pe care le poate oferi o clinica de stomatologie cu specializari multiple:


Aparat dentar

Nu vei putea profita de experienta unui specialist in ortodontie intr-un cabinet clasic de stomatologie, astfel incat tratamentul potrivit cu aparat dentar va putea fi recomandat numai daca vizitezi o clinica. Avand acces la o echipa interdisciplinara, vei putea beneficia de un tratament cu aparat dentar in urma unei consultatii efectuate de catre un specialist, iar acesta va oferi solutia corecta in functie de complexitatea situatiei, distanta de deplasare a dintilor si varsta pe care o ai.


In urma evaluarii, medicul ortodont te va orienta catre un aparat dentar metalic, ceramic, din safir, invizibil, mobil sau autoligaturant, optiuni la care ai acces in marile clinici de stomatologie.


Implant dentar Fast and Fixed

Un specialist in implantologie din cadrul unei clinici moderne iti poate oferi o solutie inovatoare de implantare a mai multor dinti intr-o singura zi, sistem revolutionar in domeniul stomatologiei. In trecut, adaugarea unei punti dentare era posibila numai dupa perioada de osteointegrare (3-4 luni), insa acest sistem permite construirea unei punti chiar in ziua interventiei, oferind un nou zambet la numai 24 de ore de la implantare.


Chirurgie orala

Multe probleme dentare avansate implica solutii la care ai acces numai in cadrul unei clinici de stomatologie ce reuneste multiple specializari, acesta fiind si cazul interventiilor chirurgicale. Astfel, orice tip de chirurgie orala, inclusiv chirurgia plastica gingivala sau regularizarea crestelor alveolare, poate fi disponibila numai intr-o clinica de specialitate, care are personalul si echipamentul necesar cazurilor complexe.


Servicii de estetica dentara

Pe langa repararea si mentinerea sanatatii danturii, o clinica de stomatologie iti va oferi acces si la multiple servicii de cosmetica dentara de inalta calitate. Printre acestea, solutii moderne de detartraj, proceduri eficiente de albire a dintilor si fatete dentare care iti vor oferi un zambet absolut impecabil.


Daca vrei sa pasesti intr-o clinica de stomatologie ultramoderna, impecabila din toate punctele de vedere, vino la Dental Excellence! Aici vei avea acces la cele mai performante tehnologii si la o echipa interdisciplinara de specialisti cu experienta in toate amanuntele stomatologiei, astfel incat te vei putea bucura de cel mai eficient si durabil tratament, indiferent de gradul de complexitate al problemei pe care vrei sa o rezolvi.

clinica de stomatologie