NutritieCluj.ro are un nou look



Citeste articolele scrise de Dr. Madalina Indrie, medic specialist nutritionist Cluj-Napoca, pe teme de nutritie, cu subiecte actuale si documentate meticulos din literatura de specialitate cea mai recenta.

Pe site iti poti calcula indicele de masa corporala si vei vedea semnificatia acestuia, categoria in care te incadrezi si ce inseamna aceasta pentru sanatatea ta.

Cabinet nutritie in Cluj-Napoca, consultatii de specialitate realizate de un nutritionist, dr. Madalina Indrie, medic specialist Diabet Zaharat, Nutritie si Boli metabolice. Consultatii de nutritie pentru suprapondere, obezitate;crestere ponderala;terapie medicala nutritionala (dieta) in diferite patologii: digestive, cardio-vasculare, metabolice (dislipidemii, hiperuricemii-guta, diabet zaharat, prediabet), etc.alimentatia gravidei si a lauzei;stabilirea planului nutritional optim.

Toate consultatiile au ca rezultat un plan de nutritie personalizat, adaptat fiecarei persoane in parte in functie de necesitatile si constrangerile date de starea medicala a pacientului.

Ai grija de sanatatea ta, ai grija de greutatea ta. Nu te lasa incadrat in statisticile covarsitoare si ingrijoratoare ale obezitatii.

Pentru informatii suplimentare  http://www.nutritiecluj.ro

nutritie cluj nutritionist cluj