Nu te-ai saturat sa alergi dupa turisti ?



Cazare-particulari.ro revine in fortza cu o echipa noua si cu planuri mari.

 Cazare Particulari – se adreseaza tuturor unitatilor de cazare (hoteluri, hosteluri, pensiuni, vile, apartamente/garsoniere, cabane si alte unitati).

Pentru ca acum suntem cu totii mai atenti la felul cum va cheltuiti bugetul alocat pentru promovarea unitatii dvs. de cazare, echipa cazare particulari are acum o noua strategie.

Am investit timp si bani intr-un SEO agresiv si ne-am concentrat atentia pe cuvintele ce contin cuvintele „cazare”, „ieftina”, „particulari” urmate de o statiune. Pentru ca stim ce facem, Google ne-a apreciat munca si ne-a urcat in primele pozitii in cautari.

De exemplu  2 localitati cu cautari frecvente:

-       cazare ieftina Constanta – prima pozitie

-       cazare particulari Constanta – primele 2 pozitii

-       cazare ieftina Brasov – pozitia 2

-       cazare particulari Brasov – primele 2 pozitii

-       cazare ieftina la mare – prima pozitie

-       si lista poate continua ...

 Astfel traficul nostru este unul foarte curat si este 100% venit din motoarele de cautare.

 Cazare Particulari  isi propune sã ofere vizitatorilor sai  informatii corecte privind pretul de la receptia unitatilor de cazare si ofertele speciale, dar si cat mai multe informatii reale despre conditiile de cazare.

Mai pe scurt daca te-ai saturat sa alergi dupa turisti Cazare particulari iti ofera acum o sansa in plus. Posteaza oferta ta si noi ne ocupam de turistii tai.

 Cazare particulari apartine firmei Web Vision specializata in realizarea de web design, marketing online, promovare in Google si Facebook, dar si print-uri.

cazare ieftina litoral cazare ieftina Eforie cazare ieftina Costinesti Cazare Costinesti Cazare Eforie Nord