Noul Transporter Kombi Flexibilitatea nu este singurul sau punct forte

Versiunea cu ampatament scurt are spatiu pentru pana la noua persoane. Kombi cu ampatament lung ofera spatiu tot pentru maxim noua persoane, insa asigura mai multa libertate de miscare pentru acestea si mai mult spatiu pentru bagaje. Usa culisanta mare permite un acces comod la urcare si coborarea din autovehicul. Iar sistemul eficient de incalzire si ventilatie al autovehiculului creeaza intotdeauna o ambianta placuta in timpul calatoriei. Sistemul de prindere modular pentru bancheta din spate va permite sa reconfigurati interiorul in cateva secunde, astfel incat sa aveti loc pentru mai multe bagaje sau un spatiu mai generos pentru pasagerii dumneavoastra. Pentru a satisface preferintele individuale in materie de temperatura, este disponibil optional sistemul de aer conditionat Climatic, pentru cabina soferului si spatiul de pasageri. 

 

Spatiul pentru pasageri al modelului Transporter Kombi este extraordinar de versatil si ofera o gama larga si bine gandita de configuratii de locuri, rezultatul fiind un concept de interior deosebit de flexibil. De exemplu, Kombi cu ampatament scurt este disponibil cu unul sau doua randuri de scaune in spatiul pasageri. Pentru primul rand de scaune este disponibila o bancheta de doua locuri si cotiera sau o bancheta de doua locuri si un scaun individual rabatabil, cu functie pentru acces usor (easy entry). In plus, pe al doilea rand de scaune poate fi montata o bancheta de trei locuri dublu-rabatabila. In cazul versiunii cu ampatament lung, puteti opta pentru unul, doua, sau chiar trei randuri de scaune in spatiul pasageri. Pentru primul rand de scaune este disponibila o bancheta de doua locuri si cotiera sau o bancheta de doua locuri si un scaun individual rabatabil cu functie pentru acces usor (easy entry), care faciliteaza accesul pasagerilor la randul de scaune din spate. Este disponibila si o bancheta de trei locuri dublu-rabatabila. Pentru toate configuratiile de scaune disponibile, consultati paginile urmatoare. 

 

 

 

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

 

 

 

 

 

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:

 

- 'One Stop Shop' - finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare - in leasing sau credit - clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.

 

- service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;

 

                - piese de schimb din stoc sau la comanda.

 

 

 

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 - 236.866 - Romtelecom centrala;

 

0237 - 236.868 - Receptie directa Mecanica;

 

0237 - 236.869 - Receptie directa Tinichigerie;

 

0721 - 330.395 - Mobil Vodafone;

 

0740 - 046.460 - Mobil Orange.

 

 

 

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.

 

email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120

 

http://danyrolux.blogspot.com - Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi 

transporter volkswagen tdi kombi