Noul Inada ROBO - Unicul fotoliu cu masaj hibrid la nivel mondial, disponibil și în România

Fotoliul de masaj Inada Robo este special conceput să atingă performanța de relaxare, tipică maseurilor profesioniști. Tehnologia de ultimă generație este completată de un aspect suplimentar, care transformă acest dispozitiv într-o piesă unică, dedicată relaxării și anume: designul unic. Inada Robo este gândit astfel încât să se adapteze automat cerințelor individuale ale utilizatorilor care iubesc masajul de revigorare. Drept dovadă, ritmul programelor de masaj variază de la nivelul lent și până la cel profund, în funcție de condiția fizică și starea mușchilor de la acel moment. Pe măsură ce este eliberat stresul muscular, presiunea scade, iar masajul devine tot mai lent și mai relaxant. Fotoliul cu masaj Inada Robo este visul oricărei persoane iubitoare de masaj, fie că este vorba despre o fire sportivă, fie despre cineva care lucrează multe ore la birou. De asemenea, dispozitivul revoluționează industria, mulțumită sistemului bazat pe Inteligență Artificială. Fotoliul de masaj Inada Robo pornește de la premisa conform căreia, oamenii sunt unici prin stilul lor de viață, preferințe în materie de masaj, configurația corpului, etc. În consecință, aparatul scanează forma corpului și asigură o detectare precisă a mușchilor în scopul unui masaj personalizat. Așadar, conform dimensiunii, formei și a nivelului de rigiditate musculară, mecanismul cu Inteligență Artificială va regla în timp real atât intensitatea, cât și durata programului de masaj pentru experiență optimă, ca la salon. 

În anul 2023, Stelmark Impex, lansează și în România, fotoliul de masaj Inada Robo cu mișcare tridimensională, născut din ideea de a înlocui masajul uman. Programele de masaj sunt gândite pentru a permite personalizarea în funcție de nevoile fiecărui individ. Ulterior, acestea pot fi memorate pentru a fi activate la viitoare sesiuni de masaj, grație funcției de recunoaștere facială. În acest fel, fiecare membru al familiei se va putea bucura de propriul masaj printr-o simplă apăsare de buton, la orice oră.      

Fujiiryoki deține poziția de lider global în industria fotoliilor de masaj, mulțumită progreselor prin care tehnologia este adaptată, astfel încât să țină pasul cu ritmul de viață al omului modern. Astfel, un fotoliu cu masaj poate completa designul unui birou sau al unui living elegant. Totodată, acesta poate oferi o soluție de relaxare în pauzele de muncă, înainte de somn, după efort fizic intens sau oricând este necesară încălzirea corpului pentru sport, relaxarea articulațiilor și a mușchilor înțepeniți din cauza stilului de viață sedentar.   

Fotoliile pentru masaj Inada Robo se pot comanda în România pe www.medicarelax.ro .

Fujiiryoki România Inada Robo România Fotolii de masaj Inada Robo Fotoliu de masaj profesional Inada Robo Fotolii de masaj profesionale Fotoliu de masaj electric