Apeleaza la serviciul de inchirieri microbuze pentru o vacanta reusita

Vacanta de vara mult visata bate la usa, iar pentru a ne asigura ca va decurge fara probleme, trebuie sa ne pregatim din timp, mai ales in ceea ce priveste modalitatea de transport. Daca iti planifici o vacanta alaturi de familie sau un grup mai mare de prieteni, serviciile de inchirieri microbuze sunt solutia ideala. Dar cum te poti hotari in privinta unei companii ce ofera astfel de servicii, avand in vedere oferta atat de diversificata de pe piata de inchireri microbuze? 

Atunci cand pleci la drum lung alaturi de mai multi insotitori, ai nevoie de un vehicul care sa iti ofere maximum de spatiu si de confort, suficient loc pentru bagaje, si nu in ultimul rand, sa fie avantajos din punct de vedere economic. In acest sens, FocusRent iti sta la dispozitie 24/7, avand o experienta de peste 10 ani in domeniu, timp in care nenumarati clienti s-au bucurat de serviciile sale impecabile.

De-a lungul timpului, FocusRent a oferit clientilor din Bucuresti si Otopeni posibilitatea de a inchiria un microbuz in numai 2 ore de la confirmarea rezervarii, acestia putand contacta la orice ora din zi si in orice zi a saptamanii un operator al call centerului FocusRent, disponibil 24/7. 

Beneficiile oferite de serviciul de inchirieri microbuze FocusRent

Pe langa promptitudinea si seriozitatea cu care vei fi tratat in calitate de client, serviciul de inchirieri microbuze de la FocusRent iti ofera multiple alte beneficii: taxe si asigurari auto incluse (RCA, CASCO, rovinieta), un plin de combustibil, precum si inlocuirea prompta si gratuita a microbuzului in caz de avarie. De asemenea, spre deosebire de alte companii de inchirieri microbuze, FocusRent nu iti impune nicio limita de kilometri! Iar daca ai de parcurs un drum mai lung si vrei sa te bucuri de acesta in calitate de pasager, poti beneficia si de un sofer personal, contra-cost.

Daca te hotarasti sa apelezi la serviciul de inchirieri microbuze FocusRent, trebuie sa stii ca vehiculele din parcul sau auto nu sunt mai vechi de 5 ani si sunt supuse unei inspectii tehnice complete inainte sa fie inmanate clientilor, deoarece nimic nu este mai important decat siguranta ta. 

Cum alegi microbuzul potrivit?

Pentru a-ti fi mai usor sa iei o decizie, stabileste intai numarul de persoane cu care vei pleca in vacanta, distanta de parcurs, durata vacantei si volumul estimativ de bagaje. 

Prin intermediul serviciului de inchirieri microbuze, FocusRent iti pune la dispozitie doua vehicule de top: Mercedes Vito si VW Transporter. Ambele modele reprezinta alegerea ideala in ceea ce priveste microbuzele de tip 8+1. Printre dotarile ultramoderne de care dispun microbuzele Mercedes Vito si VW Transporter, mentionam: Asistent pentru Mentinerea Atentiei, Asistent de stabilizare la curenti laterali, Asistent pentru pornirea in rampa, sistem ESP perfectionat, sistem de asistenta pentru schimbarea benzii de rulare, sistem de monitorizare a presiunii in pneuri, precum si airbaguri pentru sofer si pasagerul din fata.

inchirieri microbuze