Noua colectie labelm Christmas Pack by Giles Deacon






Fiind sponsor oficial la London Fashion Week de 15 ani, Label.m s-a aliat din nou cu renumitul  icon al modei Britanice si impreuna au creat Geanta eleganta label.m Christmas si pachetele speciale de Craciun, cu un design care nu poate trece neobservat.

 

Obtine acum parul drept si stralucitor pe care ti-l doresti cu noul Pachet Pentru Indreptarea Parului de la label.m:

 

New! Sleek Blow Out - Crema hidratanta ce asigura indreptarea si controlarea parului gros, dificil, oferind stralucire si vitalitate parului.

 

Frizz Control Serum - Ser de par, cu un amestec special de silicon, confera  tuturor texturilor de par un control maxim asupra firelor rebele si da stralucire suprafetei pentru o look sanatos.

 

Blow Out Spray - Spray pentru volum, cu fixare usoara, care ajuta la indreptarea parului. Ghimbir, crin alb, ienupăr, iasomie ÅŸi smochină adaugă luciu ÅŸi o senzaÅ£ie luxurianta în timp ce protejează părul împotriva umiditatii, coafării cu căldură ÅŸi a razelor UV.

 

Geanta London Fashion Week  - contine influente din colectia toamna-iarna 2011 a lui Giles Deacon si reprezinta un accesoriu uimitor care va adauga stil si va scoate din anonimat orice outfit.

 

De peste 40 de ani, Label.m demonstreaza cum se imbina moda cu hairstylig-ul. Ai acum produsele vedeta pentru ingrijirea parului in ambalajul perfect.

 

Specialisti ori pasionati de moda si frumusete de pretutindeni vor fi incantati sa desfaca un astfel de cadou de Craciun. Alege pachetul potrivit si ofera-le o bucurie celor dragi de Sarbatori!

 

www.luxbeauty.ro

hairstyle label.m tipuri de par sampon coafuri ingrijirea parului promotii