Nomasvello iti daruieste frumusete. Discounturi de pana la 55% la pachetele de infrumusetare!

Nomasvello, cea mai mare retea de centre de infrumusetare din lume, iti daruieste de sarbatori frumusete pura sub forma unor discounturi de pana la 55% la trei pachete de servicii No+vello extrem de populare.



Doamnele si domnisoarele pot alege, de exemplu, pachetul Platinum, oferit la doar 490 ron in loc de 1080 ron (55% discount) pentru un rasfat facial complet care include un tratament de albire dentara+ o curatare faciala Proskin + o sedinta de LED facial hidratare. Albirea dentara BIO de la No+vello nu are efecte secundare, fiind efectuata cu un gel natural, pe baza de bicarbonat de sodiu si mentol, iar tratamentele cu LED+Esthetic atenueaza celulita, confera fermitate si hidratare pielii.



Pentru doar 320 ron in loc de 405 ron (21% discount) poti alege pachetul Diamond, pentru un An Nou fara pilozitate, pachet ce include 1 sedinta epilare definitiva 3 zone: axila, inghinal si perineu. No+vello este brandul numarul 1 in lume pe tratamentul de epilare definitiva cu IPL. Iar daca iti doresti un ten intinerit si frumos, chiar si fara machiaj, poti opta pentru pachetul Gold care include 1 curatare faciala ProSkin + 1 Rejuvenare Faciala + Aplicare Masca Faciala pentru doar 220 ron in loc de 355 ron  (39% discount pentru clientii noi). Iarna asta te bucuri de oferte fara pereche pentru a iti ingriji frumusetea la No+vello.



Nomasvello este lider mondial in epilare definitiva si terapii faciale cu lumina intens pulsata (IPL), cu peste 1200 de centre in lume si 20 in Romania. Cu peste 8 ani de experienta internationala si 5 ani de experienta pe piata din Romania (unde este in plin proces de extindere in sistem de franciza), No+vello ofera posibilitatea de testare gratuita a serviciilor cu IPL, alaturi de diagnoza faciala si plan de tratament personalizat. Clientii beneficiaza atat de un pret fix si unisex pe zona pe sedinta, indiferent de tipologie, cat si de un program excelent de fidelizare. No+vello sustine frumusetea naturala!