Curãțenia de zi cu zi este mai eficientã și mai la îndemânã cu noua gamã Cif spray






Destinatã utilizãrii zilnice, noua gamã Cif spray îmbinã eficiența și rapiditatea, oferind soluția idealã pentru îndepãrtarea pe loc a petelor de zi cu zi.

Noua gamã cuprinde trei produse:

Cif Bathroom 500ml, spray pentru baie:  îndepãrteazã depunerile de piatrã ºi de sãpun, ideal pentru suprafețele din baie

Cif Kitchen & Degraser 500ml, spray pentru bucãtãrie: pe bazã de bicarbonat, cu ajutorul cãruia se pot curãþa rapid petele de grãsime, mâncare, cafea sau ceai

 Cif Windows and Shine 500ml, spray pentru geamuri ºi suprafeþe lucioase: destinat unor suprafeþe precum sticla, faianþa, ecranul televizorului sau vitrine, îndepãrteazã petele fãrã a necesita clãtire

Noul Cif curãþã uºor ºi rapid orice urmã de mizerie, fiind un produs eficient, uºor de aplicat, care eliminã printr-o simplã pulverizare petele „uºoare”, lãsând suprafeþele curate ºi frumos îngrijite.

Noile spray-uri Cif pentru curãþenie zilnicã completeazã portofoliul de produse Cif prezent în acest moment pe piața din România prin gamele : Cif Cream, Cif pentru podele si suprafeþe lavabile ºi Cif Power Cream spray cu Strat Protector.

Preþ recomandat :

Cif Bathroom spray 500ml si Cif Kitchen & Degraser spray 500ml  8.9 lei.

Cif Windows and Shine spray 500ml 7.8 lei

 

 

 

 

Despre Unilever

În fiecare zi, 160 milioane de consumatori aleg un produs Unilever dintre cele 400 de mãrci ºi 14 categorii de produse destinate alimentaþiei, îngrijirii locuinþei ºi îngrijirii personale.

Printre mãrcile Unilever se numãrã branduri de renume internaþional: Domestos, Cif, Coccolino, Rexona, Dove, Clear, Lipton, Knorr, Rama sau Algida, dar ºi mãrci locale care au câºtigat încrederea consumatorilor, precum Dero, DeliKat, Delma ºi Napoca.

Compania investeºte anual peste 1 miliard de euro în cercetare ºi dezvoltare, în cele 5 laboratoare Unilever care exploreazã noi idei ºi tehnici pentru dezvoltarea produselor companiei.

Cif a fost lansat în anul 1969, fiind una dintre primele mãrci de produse universale pentru curãþenie. În România, Cif existã din martie 1998, poziþionându-se ca produs de curãþat care nu zgârie suprafeþele, lãsându-le curate ºi strãlucitoare.

În peste 60 de ani de existenþã, Cif a demonstrat în nenumãrate rânduri cã este produsul universal numãrul 1 de curãþenie.