Noile modele de rochii de mireasa pentru anul 2012!



Luna ianuarie s-a dovedit a fi luna accesoriilor glam, si aplicatiilor luxoase, stralucitoare, pe podiumurile de moda internationale! Cei mai cunoscuti designeri de rochii de mireasa cum ar fi Pronovias, Demetrios, Carolina Herrera, Vera Wang sau Badgley Mischka au lansat pentru acest inceput de an, noile tendinte chic pentru rochia de mireasa ce se v-a purta in acest an! Daca iti doresti sa fii in mijlocul atentiei si sa stralucesti in ziua cea mai importanta a vietii tale, urmeaza sfaturile designerilor care au incantat privirile spectatorilor cu defileurile de pe catwalk din acest inceput de an. Aplicatiile pretioase sunt cele mai indragite pentru acest sezon, pentru a oferi un plus de stralucire designerii aplica pe rochie, pietre pretioase care scot in evidenta caracterul festiv al tinutei! La un astfel de model de rochie nu mai avem nevoie de bijuterii, sau in cazul in care dorim neaparat sa purtam ceva, bijuteriile trebuie sa fie extrem de discrete.
Rochiile cu talie joasa, amintesc de stilul vintage al charlestonului, talia coborata pana la nivelul soldurilor, creeaza rochii delicate si feminine, fiind un look care avantajeaza intr-o mare masura miresele cu silueta androgina!
Rochiile in culori pastelate vor fi reprezentate in anul 2012 de tonuri palide de roz, crem, maro sau auriu acestea fiind optiunile de rochii dintre cele mai elegante!
Fusta cu volum denumita de designeri si “crinolina” este conceputa pentru anul 2012 in volanuri supra-dimensionate si o abundanta de straturi de tul. Vei arata ca o adevarata printesa purtand o rochie care in partea de jos abunda de volum, iar bijuteriile alese pentru acest tip de rochie trebuie sa fie cat se poate de discrete!
Rochia de mireasa cu franjuri si puf, ideala pentru o nunta de iarna iti creeaza o tinuta cu un efect spectaculos, iar mireasa se poate folosi de efectul de volum al rochiei pentru a-si subtia talia!
Rochiile lungi in croieli minimale sunt elegante si feminine prin simplitatea lor! Acest tip de rochie este de obicei preferat pentru nunta de vara, mireasa avand posibilitatea de a alege sa accesorizeze rochia cu bijuterii ostentative sau poate alege un buchet de mireasa voluminos, colorat!
Rochiile scurte sunt preferate de marea majoritate a mireselor care doresc sa isi evidentieze picioarele sexy! Miresele care prefera acest tip de rochie, pot alege intre stilul minimal cu o croiala simpla pe corp, stilul retro adica fusta tip A si talia accentuata, sau clasicul stil babydoll, pur, elegant dar si inocent!
Dupa faimoasa nunta regala, designerii au conceput pentru anul 2012 rochii cu maneci din dantela, viitoarele mirese pot opta pentru materiale fine precum dantela, pentru a nu fi “prea imbracate”.
Imprimeurile florale sunt si anul acesta in top! Rochiile de acest gen, subliniaza linia feminitatii. Poti alege modele de rochii de mireasa cu imprimeuri florale care contrasteaza delicat cu albul rochiei de mireasa!

rochii de mireasa inchirieri rochii mireasa inchirieri rochii outlet rochii mireasa rochia de mireasa