NEI MEDICA Asist se certifica SSM!



Bucuresti, 30 August 2011 – NEI MEDICA Asist, parte din grupul de firme NEI Holding anunta obtinerea certificarii privind conformitatea cu Normele Metodologice de aplicare a prevederilor Legii Securitatii si Sanatatii in munca.

Prin aceasta certificare activitatea companiei in sfera evaluarii riscurilor de accident si imbolnavire profesionala devine o axa principala de dezvoltare.

 

Directiile principale de dezvoltare vizeaza serviciile din sfera prevenirii riscurilor profesionale, protectiei sanatatii si securitatea lucratorilor, eliminarii factorilor de risc si accidentare, informarii, consultarii, participarii echilibrate potrivit legii, instruirii lucratorilor si a reprezentantilor lor, precum si serviciile generale pentru implementarea acestor directii.

Principalele activitati pe care NEI MEDICA Assist le ofera in domeniul securitatii si Sanatatii in Munca (protectia muncii) sunt urmatoarele:

·       Identificarea factorilor de risc si evaluarea riscurilor pentru fiecare componenta a sistemului de munca

·       Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie in care se stabilesc masuri de prevenire si protectie, de natura tehnica, organizatorica, igienico-sanitara si de alta natura, necesare pentru asigurarea securitatii si sanatatii lucratorilor;

·       Elaborarea de instructiuni proprii pentru completarea si aplicarea reglementarilor de securitate si sanatate in munca, tanand seama de particularitatile activitatilor si ale unitatii precum si ale locurilor de munca;

·       Intocmirea unui necesar de documentatii cu caracater tehnic de informare si instruire a lucratorilor in domeniul: securitatii si sanatatii in munca;

·       Elaborarea programului de instruire–testare la nivelul intreprinderii si/sau unitatii;

·       Evaluarea riscurilor si documentatia pentru securitatea si sanatatea in munca sunt obligatorii sa fie realizate si sa se afle in posesia angajatorului, conform prevederilor art.12 litera a) din Legea 319/2006

·       Asistenta lunara privind modul de aplicare si respectare a prevederilor Legii nr.319/2006 securitatii si sanatatii in munca si a normelor metodologice.

NEI MEDICA ASIST este una din cele mai importante companii din sectorul medical privat, compania s-a extins rapid, reusind sa se dezvolte, ajungand la un numar mare de clinici medicale in Bucuresti si in tara.

NEI MEDICA ASIST valorifica cu succes experienta si profesionalismul celor mai reputati specialisti in domeniu, imbinand facilitatile unui diagnostic de exceptie cu posibilitatile aproape nelimitate de tratament minim invaziv.

Echipa de prestigiu condusa de Gen. Dr. Dimitrie Lisnic si Dr. Catalin Stanescu, abordeaza integrat diagnosticul complet si tratamentul minim invaziv, scopul activitatii in cadrul NEI MEDICA ASIST fiind un act medical corect si eficient pentru pacienti.

Echipa NEI MEDICA ASIST incearca sa atenueze suferinta pacientilor sai prin reducerea la minimum a disconfortului oricarei investigatii sau interventii necesare sa stabileasca diagnosticul corect si, cel mai important, le reda oamenilor sanatatea... cel mai de pret dar din lumea aceasta.

Informatii suplimentare pot fi gasite: www.neimedica.ro

Pentru mai multe detalii:

Monica Magureanu

monica.magureanu@neiholding.ro

Str. Ghiozdanului, nr. 6A

Sector 1, Bucuresti

Mobil: (+40) 742.044.510

Fax: (+40) 213.10.00.99

nei medica certificare SSM servicii medicale clinici medicale private servicii medicale