Mutarea la casa noua - Idei utile de impachetat, transport si depozitat!

Momentul in care reusim sa achizitionam locuinta mult visata, locul nostru intim pentru care nu trebuie sa il impartim cu nimeni sau sa platim bani altora, este fara doar si poate unul dintre cele mai semnificative momente din viata fiecaruia dintre noi si desi suntem extaziati, procesul de mutare nu este unul tocmai usor sau relaxant. De-a lungul anilor reusim sa strangem in locuinta o groaza de obiecte, mai mult sau mai putin utile, insa la care nu putem renunta, motiv pentru care, in momentul in care trebuie sa impachetam, realizam ca unele dintre ele sunt mai predispuse la distrugere sau spargere fata de altele si ne dorim sa ajunga in siguranta la noua locuinta. In tot acest proces, organizarea este cuvantul cheie si evident suntem mai eficienti atunci cand stabilim de la inceput care ne sunt prioritatile, ce pastram si la ce renuntam, incepem cu obiectele de dimensiuni mai mari, cum impachetam obiectele si in final, cum le asezam in noua locuinta. In acest sens, iata cateva idei utile de impachetat, carat si depozitat care iti vor usura mutarea la noua ta locuinta:


Impacheteaza obiectele in ambalaje de protectie!

Desi suntem tentati sa impachetam numai obiectele mai fragile, cu siguranta ne dorim ca toate obiectele noastre sa ajunga intacte si in perfecta stare la noua locuinta, iar din acest motiv, utilizarea unor ambalaje de protectie precum: folia cu bule, hartia de ambalat sau coltarele din carton sunt numai cateva dintre solutiile de ambalare sigura la care putem apela in zilele noastre. Asadar, fie ca este vorba despre obiectele de mari dimensiuni (masina de spalat, cuptorul etc.) sau cele de mici dimensiuni si mai fragile (obiecte de décor, vesela etc.), impachetate in ambalaje care sa le protejeze corespunzator, cu siguranta vor ajunge in siguranta la noua locuinta.


Ai grija la felul in care alegi sa le transporti!

Fie ca vei alege sa le transporti cu masina proprie sau vei apela la o firma de mutari, modalitate de asezare este un aspect esential in transportarea in siguranta a lucrurilor tale. Obiectele de mari dimensiuni vor fi asezate evident primele, iar cele de dimensiuni mai mici si mai fragile, vor fi asezate peste acestea insa trebuie sa avem grija ca pe parcursul drumului sa nu se miste prea tare sau sa nu se rastoarne. In acest sens, asezarea obiectelor fragile in cutii de depozitare din plastic tare si rezistent este cea mai inteligenta miscare.


Cum poti depozita inteligent pentru a te bucura de mai mult spatiu?

Foarte simplu! Indiferent daca am transportat sau nu obiectele in cutii de depozitare, aceste ne sunt mai mult esentiale la noua locuinta si putem depozita in ele lucrurile pe care nu le folosim zilnic, insa avem nevoie de ele din cand in cand. Iar daca nu dispunem de doarte mult spatiu in mobilierul din noua locuinta, instalarea unor decoratiuni din fier forjat precum sunt rafturile si anumiti suporti cu siguranta ne vor fi de mare ajutor si in plus, vor infrumuseta frumos incaperile fara sa incarce prea mult spatiul.


Sursa imagine : Decoratiuni din metal - www.decorer.ro

Sursa imagine : Decoratiuni din metal - www.decorer.ro

folie de ambalat banda ambalare decoratiuni fier forjat decoratiuni din metal cutii de depozitare plastic Autolux.ro Decorer.ro Kangoopack.ro