Mobile Vet – clinica veterinara la un apel distanta

De ce este Mobile Vet clinica perfecta pentru dumneavoastra si prietenii dumneavoastra necuvantatori? Pentru ca va stam la dispozitie non stop, cu cele mai variate servicii: ambulanta veterinara, urgente veterinare, consultatii si tratamente, interventii chirurgicale, internari, ecografii, vaccinari, deparazitari, analize medicale veterinare cu rezultate rapide (maximum 10 minute), implantare microcip, eliberare pasaport UE, farmacie veterinara, pet shop, livrare de mancare de animale si altele.


Dintre aceste servicii, putem presta consultatii la domiciliu si tratamente la domiciliu, tocmai pentru a va dovedi ca suntem aproape de dumneavoastra si ca viata si buna starea animalului dumneavoastra de companie este principala noastra grija.


De asemenea, este important de stiut ca Mobile Vet este un cabinet veterinar non stop in Bucuresti, in sectorul 2, iar astfel de clinici sunt greu de gasit. Pentru ca totul sa fie si mai la indemana dumneavoastra, punem la dispozitie ambulante pentru cazurile urgente si lucram si in weekend-uri si de sarbatorile nationale.


Doua dintre cele mai importante caracteristici ale clinicii Mobile Vet sunt personalul bine pregatit si dotarea cabinetului cu tehnologie de ultima generatie, acestea garantand eficienta si calitatea serviciilor.
Pentru ca stim ca intre grijile posesorilor de animale cele mai des intalnite sunt transportul si hrana, ne ocupam si de acest lucru: va punem la dispozitie serviciul Pet Shop Mobil, prin care asiguram transportarea hranei sau a diverselor produse din domeniul veterinar necesare animalului dumneavoastra de companie. Si mai dificil este insa gasirea unui taximetrist pentru care sa accepte transportarea animalului dumneavoastra de companie, insa de acum nu trebuie sa va mai faceti griji: serviciul Taxi Pet va va ajuta sa ajungeti unde doriti in conditii de siguranta, acordand animalelor de companie atentia de care este nevoie – transportarea acestora se va desfasura in cele mai bune conditii chiar daca necuvantatoarele nu sunt cooperante si trebuie sedate.

Despre Mobile Vet
Mobile Vet este o clinica veterinara care ofera servicii veterinare de cea mai inalta calitate, atat la domiciliu, cat si in cabinet. Pasiunea, dedicarea si respectul pentru viata sunt doar cateva din calitatile pe care le stapanim si care ne motiveaza sa facem din Mobile Vet un cabinet veterinar pe care vă puteţi baza. De asemenea, programul non-stop  si serviciul de ambulanta veterinara, precum si cel de transport hrana animale ne ajuta sa fim intotdeauna cu un pas mai aproape de dumneavoastră şi animalele dumneavoastră de companie.

Powered by Seo Monitor