Mind Magnet a lansat CashControl.ro - Cea mai buna inventie de la portofel incoace



Agentia Mind Magnet a lansat CashControl, prima aplicatie de management financiar dedicata romanilor. Persoanele care se intreaba adesea “Pe ce s-au dus banii luna asta?” sau isi doresc sa economiseasca mai mult, au acum la dispozitie instrumentul potrivit.

CashControl este o aplicatie online de administrare a finantelor personale, cu ajutorul careia iti poti monitoriza toate cheltuielile, veniturile, facturile si imprumuturile pentru a afla ce se intampla in mod real cu banii tai.

Cheltuielile sunt atent grupate in categorii care pot fi denumite, bugetate, colorate, si etichetate dupa plac, iar evolutia financiara personala poate fi vizualizata si comparata in sectiunea Rapoarte. Totul este simplu, flexibil si intuitiv. Platforma online asigura confidentialitate maxima, garantata 100%. Pornind de la pagina de login si in toata aplicatia CashControl, intreaga comunicare intre utilizator si servere se realizeaza in mod criptat prin protocol SSL/TLS pe 256-biti, pentru cel mai inalt nivel de securitate a datelor.

Veniturile si cheltuielile recurente, cum ar fi salariul, banii de la chiriasi sau factura pentru abonamentul la internet, pot fi inregistrate in mod automat. In acelasi mod se poate proceda si cu facturile. CashControl iti va aminti, când este nevoie, de restantele pe care le ai, iar in acest fel vei evita deconectarile sau penalizarile cauzate de neatentie.

CashControl este o aplicatie de care orice persoana are nevoie, indiferent de venit. Este un mod simplu si eficient de a te educa din punct de vedere financiar si un bun ajutor pentru a economisi.

Varianta mobile a aplicatiei online pentru utilizatorii care detin iPhone este acum disponibila pe App Store, pe locul 1 in topul aplicatiilor financiare gratuite.

Creaza-ti si tu un cont GRATUIT pe www.cashcontrol.ro si ai grija de banii tai!

cashcontrol aplicatie financiara administrare finante aplicatie online