Masina ta va fi in siguranta datorita noua

La fel ca si casa ta,masina este o prelungirea a personalitatii tale, exprima stilul tau de viata, tocmai de aceea protectia ei este la fel de importanta ca si protectia familiei tale. Compania noastra te poate ajuta in alegerea unui sistem de inchidere a garajului tau care iti va garanta siguranta lui in orice moment al zilei.
Realizam si comercializam pentru tine usi garaj de calitate superioara fabricate din materiale importate de la colaboratorii nostri din tari europene de prestigiu precum Polonia si Germania. Modelele pe care le recomandam caselor din zona noastra sunt usi garaj rulou, acestea iti eficientizeaza spatiu, fiind ideale pentru garajele mici si aglomerate. De asemenea, sunt destul de rezistente, au o durata de viata de aproximativ 20 de ani, iar noi iti oferim o garantie de 5 ani timp in care iti vom fi alaturi in cazul in care modelul ales de tine nu functioneaza corespunzator.
 Pentru ca tinem foarte mult ca usile de garaj sa fie cat mai mult pe placul tau, iti oferim posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de culori si imprimeuri, chiar si imprimeuri din toate tipurile de lemn. Oferta noastra de usi garaj rulou este apreciata de toti clientii nostri deoarece pretul reflecta intradevar calitatea produselor, fara a fi un pret exagerat ci chiar preturi minime de producator. Sistemul antiefractie este incorport in usi garaj, usa raspunde doar la comenzile proprietarilor, iar functionarea lor are la baza un sistem telecomandat, dar care poate fi actionat si manual in cazul unei intreruperi electrice.
Echipa noastra iti garanteaza un montaj rapid si eficient pentru ca tu sa te poti bucura cat mai curand de avantajele unei usi garaj rulou.

Pentru comenzi si detalii va asteptam pe siteul nostru www.uside-garaj.ro sau la 0757.082.001/E-mail: vanzari@uside-garaj.ro

usi garaj usi de garaj usi garaj sectionale usi garaj rulou usa garaj