Masa Rotunda 8211 8222Rolul femeilor de afaceri in dezvoltarea antreprenoriatului8221


Vineri, 9 Martie 2012, a avut loc la complexul  Bradet din Suceava, Masa Rotunda cu tema „Rolul femeilor de afaceri in dezvoltarea antreprenoriatului”, eveniment organizat in cadrul proiectului „IMM-ul-Cheia succesului pentru tine si pentru România”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 si implementat de Asociatia Patronatul Judetean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava, în calitate de beneficiar. Manifestarea a fost dedicata, de aceastã data, doar femeilor de afaceri  din sectorul IMM.
 
  Alãturi de acestea, au participat la discuții și invitatele speciale ale acestui eveniment, doamna Sebahat Kaya- Peședinte a Patronatului Național al Femeilor de Afaceri din IMM, doamna Elena Tiucã- ambasador al antreprenoriatului feminin la Bruxelles și doamnele Serafima Crigan și Maryna Patrati- reprezentante ale unei delegații oficiale din Cernãuți-Ucraina.
In cadrul acestei mese rotunde au fost prezentate activitãțile derulate în cadrul proiectului ”IMM-ul-Cheia succesului pentru tine si pentru România”, cat si obiectivele si rezultatele preconizate prin implementarea proiectului.
Având ca temã de dezbatere -rolul femeilor de afaceri în dezvoltarea economicã, participantele au demarat discuțiile prezentându-si propriile afaceri, impartasind totodatã satisfacțiile, succesele, realizãrile si provocãrile aduse de statutul lor de femei antreprenoare.
In final, participantele au subliniat importanța proiectului pentru mediul antreprenorial, fiind o modalitate de a gasi solutii eficiente pentru dezvoltarea pana la excelentã a mediului de afaceri  în general si a antreprenoriatului feminin, in special.
Acest eveniment reprezintã cea de-a doua masã rotundã dintr-o serie de cinci mese rotunde care vor avea loc în cadrul proiectului ”IMM-ul-Cheia succesului pentru tine și pentru România”, în regiunile Nord Est, Sud Est și Centru. 

 

 

 





 

 

 

 

Afaceri Mara Rotunda IMM Femei Cheia