Manicos, sursa pentru siropuri naturale ce calmeaza tusele asociate virozelor si nu numai

 

Tusea nu este in fapt o conditie medicala ce trebuie tratata, ci o reactie a organismului, parte dintr-un amplu tablou clinic, cand acesta este afectat de o viroza sau o boala respiratorie. Uneori tusea ramane persistenta si pana la 2 saptamani dupa ce alte simptome au disparut. Poate fi seaca sau productiva, iritativa si de cele mai multe ori are debut noaptea. Poate fi calmata cu siropuri naturale, pe care le regasim la Manicos.

Cine este Manicos

Producator de suplimente alimentare si cosmetice naturale Manicos dispune de o gama vasta de produse cu extract natural si vegetal. Multe dintre produsele cosmetice Manicos au un continut minim de 98% ingrediente naturale sau vegetale. Acest lucru este valabil si pentru gama de sirop fara zahar, acestea contin indulcitori naturali precum extract de stevie, eritritol si glicerina.

Produsele de marca Manicos sunt disponibile pentru publicul larg in cadrul paginii oficiale, manicos.ro. Stocul este actualizat in timp real. Un avantaj major se refera si la faptul ca publicul are sansa de a achizitiona direct la producator.

Siropuri de tuse cu actiune eficienta

Manicos propune siropuri cu extract de nalba mare, unul din remediile binecunoscute pentru afectiunile aparatului respirator. In combinatie cu extractul de ghimbir, cu patlagina si isop, rezulta un sirop delicios si eficient pentru a elimina mai usor secretiile bronsice. In cazul tusei iritative, uscate, un astfel de sirop calmeaza instant.

In compozitia acestuia nu regasim zahar, ci indulcitor precum stevie si eritritol, indulcitori naturali lipsiti de aport caloric.

Prin combinatia acestor extracte siropul de tuse de la Manicos este sigur si eficient de administrat atat in cazul adultilor, cat si al copiilor. Producatorul nu omite sa mentioneze si indicatiile de administrare pentru fiecare clasa de consumatori.

Din aceeasi clasa de produse, a siropurilor fara zahar, sunt regasite de asemenea si siropurile expectorante sau cele ce concentreaza sucul din fructe – afine dar si variante de sirop de fructe cu miere.

Comenzi online

Doritorii pot comanda online, simplu si rapid. Astfel, se vor bucura de calitatea produselor naturale marca Manicos, dar si de avantajele online-ului. Varietatea de produse va incanta de asemenea: produse de ingrijire pentru ten, corp, par, buze, precum si suplimente alimentare.

Contact:

021.4138950; 0751 059459.