Mâine ne vedem la TeCOMM, evenimentul de referință în eCommerce

Evenimentul Premium de Comerț Electronic TeCOMM este SOLD OUT: + 50 de prezentări, + 35 de speakeri, + 300 de proprietari ai magazinelor online și profesioniști în eCommerce au confirmat prezența mâine și poimâine (24 și 25 octombrie) la TeCOMM, evenimentul de referință în eCommerce din Europa de Est.

Ce reprezintă TeCOMM pentru magazinele online?

TeCOMM eCommerce Conference & Expo este evenimentul ce reunește de șapte ani la Cluj Napoca pilonii eCommerce-ului național și internațional, pentru a oferi participanților o imagine de ansamblu asupra eCommerce-ului dincolo de granițele banalului.

Tematica celei de a șaptea ediție este Houte Couture your eCommerce Business și propune o abordare diferită cu accent pe detalii, experiențe de cumpărare personalizate pe nevoile clientului, platforme de eCommerce inovative și produse de calitate.

Structura evenimentului

Două zile pline de conținut premium oferit de companiile de TOP din eCommerce. Între 24 și 25 octombrie Cluj Napoca devine punctul de întâlnire al profesioniștilor în eCommerce. Structurat pe două zile, evenimentul are pregătite prezentări, discuții libere și studii de caz concentrate în sfaturi și insideuri valoroase.

Prima zi este dedicată educației non-formale prin intermediul celor 5 săli paralele de workshop-uri:

The Catwalk Stage: secțiune dedicată exclusiv magazinelor online din industria fashion, moderată de Bianca Grip

Markday: workshopurile din această secțiune sunt adresate marketerilor, fiind moderată de Andrei Țigănaș

Start Up Area Powered By eMAG Marketplace: este secțiunea creată pentru cei aflați la început de drum în eCommerce sau celor care vor să treacăbariera offline-ului, dar nu au beneficiat de toate resursele, fiind moderată de Bogdan Ciocian

Antreprenor pe WWW: desfășurată sub forma unei mese rotunde la care iau parte antreprenorii din eCommerce, în cadru căreia dezbat ultimele noutățidin comețul online, secțiunea este moderată de Cosmin Dărăban

SEO Masterclass: masterclass-ul susținut de Ovidiu Joița este axat pe partea tehnică a marketingului în eCommerce, moderator fiind Crina Ciocian.

A doua zi este dedicată conferinței plenare și cuprinde: prezentări ample, discursuri inspiraționale și dezbateri concrete purtate de reprezentanțiicelor mai mari companii de eCommerce din lume precum eBay, GfK, eMAG marketplace, Little Data sau Exponea. Mai mult decât atât, ambele zile cuprind o zonă expozițională generoasă, unde participanții au ocazia să se întâlnească și să stabileascărelații de business cu parteneri strategici: Exponea, iAgency, DWF, DPD, Blugento și mulți alții.

Cine și ce prezintă la TeCOMM?

Marius Costin, Country Manager PayU Romania, expertul numărul unu în plățile online vine pe 24 octombrie la TeCOMM unde va discuta încadrul secțiunii Antreprenor pe WWW despre Contextul European în dezvoltarea magazinului online. Mihai este o personă cu un spirit de echipă bine dezvoltat având peste 13 ani de experiențăîn poziții de management.

Sergiu Băbășan (Cofondator Blugento) - 10 întrebări la care să răspunzi înainte de a deschide magazinul online (Start-up Area)

George Iordache (Sales Team Leader, eMAG Marketplace) - Dezvoltă business-ului tău la un alt nivel (Start-up Area)

Cristina Sindile (Director General BT Mic, Grup Financiar Banca Transilvania) - Soluții de finanțare pentru magazinele online (Start-up Area)

Mihai Vînătoru (Managing Partner & Head of SEO, DWF) - Cele 7 păcate capitale în SEO pentru magazine online de fashion (The Catwalk Stage)

Florin Filote (Director @ eMAG Marketplace) - Evoluția Marketplace. Soluții și provocări            

Samuel Laurinkari (Head of EU Affairs @ eBay) - Modele comerciale în sec 21 - oportunitățile pe care le au business-urile mici            

Marco Wolters (Global Head of Fashion, Home & Lifestyle @ GfK) - Puterea generației i-Brains

 

In ziua Conferinței urcă pe scenă Cristian Herghelegiu CEO GECAD NET, care activează de 17 ani în cadrul GECAD NET, compania ce oferă soluții de IT personalizate pe nevoile clienților vine la TeCOMM să discute despre Cum să îți mărești rata de conversie cu 30%?

Companiile care au înțeles aportul pe care conferința de eCommerce îl are în dezvoltarea mediului de afaceri online și care susțin acest evenimentsunt:

Gold Partner: Exponea

Silver Partner: PayU

Start-up Area Powered by: eMAG Marketplace

Parteneri: DHL, Btmic.ro, Bittnet Systems, Frisbo, GoOnline, iAgency, DWF, C-Solution, Profitshare, Proclick, Marveii, EuroGSM, Hosterion, Filadelfia Turism, Hornet Mobile, MKOR, Roweb,Klain

Supported by: MxHost, Mready, Florăriile Magnolia, Conectoo, Concepto, BT Club, UBC, Corola Traduceri, PM Furniture, Ioana Mălai, UAD, Ciao Bella, Vector Watch

Expozanți: Customsoft, Hostvision, The Factory Network, Baboon, Logiq Design, Sannet, Xcurier, UBBEE, Alida’s Sweet Cloud, ARMO

Recommended Payment Processor: Netopia mobilPay

Official Car: Autoworld

Official Coffee: Meron

_____________

Persoană de contact:

Ioana Chelmus, Junior Project Manager Libero Events, ioana@liberoevents.ro, 0773 392 397

 

tecomm