Comunicat de presă: Business Days aduce la Timișoara cei mai cunoscuți oameni de business și, în premieră, programul 1NSPIRING Day

Cel mai important eveniment de business din Banat, Business Days, se întoarce la Timișoara cu evenimente în premieră pentru antreprenori, manageri și directori de departamente dar și cu conținut premium livrat de 100 de speakeri din țară și din străinătate pe parcursul a două zile în care la Timișoara va fi cea mai mare densitate de oameni de business de succes.

Evenimentele Business Days aduc în Timișoara antreprenori, manageri și profesioniști cu peste 18 ani de expertiză acumulată în management, leadership, strategie, vânzări, resurse umane, online marketing, comunicare integrată și PR, finanțarea afacerii, internationalizare, inteligență emoțională, care vor ține conferințe și seminarii în 60 de manifestări cu conținut relevant pentru toate industriile de business.

Au reușit în afaceri și vin să sprijine mediul de afaceri din Banat

Participanții Timișoara Business Days vor avea ocazia unică de a interacționa cu experți precum Dragoș Anastasiu, Florentin Banu, Bogdan Putinică, Silviu Hotăran, Marius Bicu, Alexandru Cernățescu, Razvan Ziemba, Erik Barna, Ovidiu Toader, Sebastian Văduva, Adrian Ionel, Petre Nicolae, Dan Mocanu, Adrian Cioroianu, Mihaela Muresan, Sorin Faur, Elena Badea, Eusebiu Burcaș, dar și o serie de specialiști de talie mondială ca Natanael Costea (Australia) sau Bart Jenezon (Olanda).

Aceștia vor împărtăși lecțiile învățate din propriile business-uri, precum și informații legate de subiecte de interes pentru mediul de business precum piața muncii, internaționalizare, strategii de dezvoltare, reorganizarea companiilor și altele. Temele manifestărilor au fost alese pe baza unei cercetări realizate în rândul companiilor din zona Banatului, care au arătat că majoritatea oamenilor de afaceri din zona Banatului sunt preocupați de problemele existente în piața muncii și de modul în care pot comunica și marketa mai bine produsele/serviciile oferite de compania pe care o conduc.

Antreprenorii sunt preocupați și de managementul fluxului de numerar în așa fel încât să fie asigurată funcționarea organizației și implementarea planului de afaceri, de înțelegerea sistemului de taxare și fiscalitate și de înțelegerea legislației care reglementează domeniul de activitate al companiei.

În ce privește managerii, aceștia sunt preocupați de stabilirea de parteneriate, de dezvoltare profesională și investesc mult în dezvoltarea atenției pentru detalii, a abilităților de comunicare și modalități de sondare a percepției consumatorilor și clienților. Managerii din departamentele de marketing au preocupări legate de coordonarea și managementul echipei și de automatizarea activităților.  Pe de altă parte, managerii de resurse umane sunt preocupați de rezolvarea problemelor legate de atragerea și retenția resursei umane, precum și de menținerea unui mediu de lucru pozitiv în companii. 

Antreprenorii, în centrul atenției, prin programul 1NSPIRING DAY și sesiuni de antreprenoriat

1NSPIRING Day, una dintre cele mai apreciate serii de seminarii de business din Europa, vine pentru prima oară la Timișoara în cadrul celor două zile de Business Days. 1NSPIRING Day vine cu un model nou de business, structurat pe patru workshop-uri intensive, susținute de Bart Jenezon (care a condus companii precum WeQu, Business Academy, NuGuRu, NF.TV Lab, Newformation).

Seminariile care se bucură de succes peste tot pe unde ajung, provoacă antreprenorii să-și analizeze ideile și afacerile dintr-o perspectivă nouă, astfel încât să poată determina influențele contextului de business în propriul plan de afaceri. În plus, pe parcursul workshop-urilor ei învață cum să demareze proiectele, cum să depășească barierele de creștere și cum să capitalizeze momentele de cumpănă, iar la finalul zilei vor avea o imagine clară asupra direcției în care ar trebui să se îndrepte, vor primi sfaturi și soluții aplicate. Evenimentul e dedicat deopotrivă startup-urilor și antreprenorilor concentrați scale-up, dar si celor cu o dezvoltare, accelerare. Un punct important de menționat este legat de faptul că aproximativ 30 de start-up-uri din zona Banatului pot beneficia de burse de participare la 1NSPIRING Day, pe baza unei selecții realizate împreună cu partenerii Business Days pentu acest program - CIT Group și Chivas The Venture.

În plus, antreprenorii vor putea beneficia și de sesiunile de antreprenoriat susținute de antreprenori de succes din țara noastră precum Dragoș Anastasiu, Florentin Banu, Ovidiu Toader, Tudor Furir, Bogdan Putinică, Radu Lupaș, Răzvan Ziemba, Cristian Oneţiu, Erik Barna, Andrei Trifan etc.

Timișoara Business Days are loc în 24 și 25 octombrie la Hotel Timișoara, iar programul evenimentului poate fi consultat aici. Pentru înscrieri, puteți folosi acest link.

Parteneri: BRD Groupe Societe Generale, UniCredit, Fan Courier, Peugeot, Chivas The Venture, Promer Group, EOKEY.RO, Termene.ro, Zitec, Pony Car Sharing, glo, TAROM, LifeCare, Trandafir & Associates, Agenius, SMS Advert, Mass Media Consulting, Călin Iepure

Parteneri logistici: Promer Group, Dallmayr, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, Chivas The Venture, Subway, Mc Donald's

Comunități suport: ANIS, BizzClub, AHK, Toastmasters, Aiesec, Gpec, Aries Timișoara

Parteneri media: Wall Street, Zelist Monitor, IQ-ads, Agerpres, România Liberă, Arad24, 9am, Pressalert, Radio Timișoara, Aeroport Timișoara, Iulius Mall, Maxi Vision, Ziua de Vest, Sursa de Vest, Tion, Adevarul, 24 fun online, Banatul azi, TVR Timișoara, Comunicatedepresa.net

Despre Business Days

Business Days este cea mai complexă platformă de afaceri, dezvoltare profesională și personală din România pentru antreprenori și manageri din toate domeniile de activitate. Evenimentele Business Days sunt cele mai mari și de impact evenimente de business din România - în 2018 aceste evenimente vor fi organizate în șapte orașe din toate regiunile țării: Timișoara, Cluj, București, Brașov, Constanța, Iași, Târgu- Mureș.

Platforma Business Days cuprinde peste 65 de evenimente organizate, servicii de promovare inteligentă cu lead capturing, servicii de generare de lead-uri, evenimente corporate, Business Days TV - un canal video de educare și informare, studii de piață.

Evenimentele Business Days sunt singurele evenimente din România care aplică studii de cercetare pentru a afla problemele și provocările cu care se confruntă antreprenorii și managerii locali, astfel încât temele și acțiunile evenimentului să răspundă nevoilor actuale ale participanților; mai mult, este singurul eveniment care își alege speakerii, profesioniștii și experții în baza unei evaluări date de comisii de validare a acestora.