Eveniment unic la Sighișoara - prima ediție a Dracula Horse Festival

Pentru a sărbători 25 de ani de activitate și rezultate excelente în servicii dedicate turiștilor din țară și străinătate, Domeniul Dracula Daneș de lângă Sighișoara organizează, între 20 și 21 octombrie, un festival unic în România, în care caii au rolul principal. Peste 2500 de oameni sunt așteptați în cele 2 zile ale Dracula Horse Festival, ce promite să celebreze frumusețea cailor într-un mod aparte și încărcat de emoțiiși veselie.

Oaspeții sunt invitați să cucerească inima naturii transilvănene

Dracula Horse Festival este un eveniment dedicat oamenilor care iubesc natura și animalele și care se află în căutarea locului perfect pentru a-și petrece un weekend fascinant în apropierea cetății medievale a Sighișoarei. Festivalul va aduce împreună experți în echitație și spectacole ecvestre, artiști locali, influenceri din mediul online, lideri din variate domenii de business, precum și comunitatea turiștilor care au vizitat Domeniul Dracula Daneș de-a lungului ultimului sfert de veac. Timp de 2 zile, aceștia se pot bucura de nenumăratele opțiuni pe care le au la dispoziție în cadrul Domeniului și, în special, de activitățile special pregătite cu ocazia festivalului.

Caii, personajele principale

Puternici, curajoși, fideli și prietenoși, caii reușesc să impresioneze constant prin inteligența emoțională de care dau dovadă în fiecare moment. Aceștia au devenit piatra de temelie pe care s-a ridicat și consolidat Domeniul Dracula Daneș în decursul timpului, motiv pentru care festivalul de celebrare a 25 de ani de activitate le este dedicat întru totul. Organizatorii pregătesc, alături de cele mai îndrăgite animale de la Domeniu, spectacole ecvestre și activități încântătoare pentru toți cei care își vor petrece weekendul aici. Vizitatorii vor avea ocazia de a se bucura pe deplin de compania cailor, de frumusețea lor și, în mod deosebit, de show-urile care îi au ca protagoniști.

Informații suplimentare privind activitățile desfășurate la festival și achiziționarea biletelor se pot obține accesând pagina https://dracul.ro/dracula-horse-festival/ dar și de pe Facebook (Domeniul Dracula Daneș) sau Instagram (domeniuldraculadanes). 

Dracula Horse Festival

Dracula Horse Festival

dracula horse festival domeniu dracula danes festival ecvestru eveniment echitatie festival sighisoara marketing digital