Loredana Cavasdan , mandra de trupa in care activeaza



Loredana Cavasdan este din Oradea si a absolvit actoria la Bucuresti. In 2008 a participat la Megastar, unde a ajuns printre ultimii patru concurenti. Interpretarea piesei „Are You Gonna Be My Girl" a celor de la JET, i-a facut pe toti cei patru membri ai juriului de la "Vocea Romaniei" sa se intoarca, dorind ca Loredana sa faca parte din echipa lor. La primul duel, cu Teodora Morosanu, Loredana a invis, insa aseara, ea nu a fost selectata pentru a merge mai departe, in favoarea lui  Sebastian Muntean. Cei doi si-au cantat inca o data piesele de la Auditiile pe nevazute in etapa Cantecul decisiv, iar Marius Moga a ales sa mearga mai departe cu Sebastian.

Deloc trista, dar plina de entuziasm, Loredana marturiseste: "Vocea Romaniei este mult mai mult decat m-as fi  asteptat. Chiar daca este o competitie, am intalnit oameni minunti, am creat legaturi foarte frumoase  si ma ajuta in cariera mea." Constienta de atuurile sale, tanara divulga secretul sau: "Experienta acumulata in trupa Life On Mars  si-a pus amprenta pe prestatiile mele de la Vocea Romaniei, ajutandu-ma sa fiu mai dezinvolta si sa trec peste emotiile inevitabile ale unui concurs de o asemenea anvergura."

Despre trupa Life on Mars, Loredana are doar cuvinte de lauda: "Amuzant, Life on Mars are cele mai multe Loredane pe metru patrat, mai exact 2, si suntem mandri de acest lucru. Un alt lucru cu care pot sa ma laud este faptul ca eu si Nicu (basistul trupei) suntem nascuti in aceeasi zi.  Pe scurt despre colegii mei : Loredana - distrata mereu, Nicu - calm in orice situatie, Razvan - calculat si Vlad -  rabdator.  Noi suntem Life on Mars, in mare parte cantam cover-uri, dar avem si piese proprii, pe care abia asteptam sa le oferim publicului."

Desi nu a ajuns in finala la Vocea Romaniei, Loredana este multumita de talentul sau vocal si se declara foarte fericita in aceasta trupa, alaturi de care vede un viitor promitator: "Dorim sa colaboram cu nume importante ale muzicii romanesti, sa ne remarcam pe piata muzicala din Romania si nu numai."

Vezi aici prestatia Loredanei la duel :

http://vocearomaniei.protv.ro/video/loredana-cavasdan-teodora-morosanu-so-what-pink.html

Vezi aici cum canta Loredana alaturi de trupa Life on Mars:

http://www.youtube.com/watch?v=z5JmynmcmkU&fb_source=message

 

 

Trupa LIFE ON MARS LOREDANA CAVASDAN VOCEA ROMANIEI 15 NOIEMBRIE 2011