Locuri de muncă în Germania

Cine suntem?
Având centrala în orașul Essen / Germania ne bucurăm de o experiență bogată pe piața germană atât în domeniul de preselectare a candidaților cât și de un suport de școlarizare a acestora, oferind clienților noștri servicii de consultanță în activitațile de management startegic și resurse umane. Suntem un grup înființat în Germania în anul 2015 și format actual din 11 colegi ambițioși și perseverenți din Romania și Germania care se ocupă de tot ceea ce este necesar pentru a vă acorda un suport profesional și experiența necesară, asigurându-vă așa locul de muncă dorit.
Satisfacția și motivația candidaților sunt extrem de importante pentru succesul nostru.
Apelând la noi aveți garanția unor servicii de calitate, orientate spre nevoile dumneavoastră, având implicit ca scop final îndeplinirea cerințelor clienților noștri. Credem că In orice branșă de activitate oamenii sunt cel mai important capital, iar dezvoltarea lor profesională și relatiile din cadrul unei oraganizații sunt definitorii pentru succesul acesteia.
Dorința noastră este să fim aproape de clientii noștri, iar entuziasmul și căldura echipei noastre, alături de profesionalismul cu care abordăm fiecare om atât candidat căt și client, fac întotdeauna diferența.

Ce facem?

MedialJob este o companie de interview-ere și preselectare pentru candidații care vor să lucreze pe o perioadă de proiect sau chiar mai lungă în Germania, Austria sau Elvetia. Sectoarele de interview-ere și preselectare sunt cu predilecție în domeniul sănătății și cel Gastro-Hotelier. Zilnic ne acordă încrederea peste 300 de companii în numele cărora preselectăm candidații ideali din Germania, Romania, Ungaria si Polonia. Se recrutează personal pentru următoarele joburi: Bucătari, Ospătari, Barmani, Personal curățenie hotel, Ajutor de bucătar, Asistenți medicali, Îngrijire bătrâni, Șoferi Tir.
Majoritatea companiilor germane ofera un contract de muncă pe termen nelimitat cu o perioadă de probă de trei luni. Excepție fac zonele turistice din domeniul gastro-hotelier unde se fac angajari pe sezon din luna martie până în noiembrie.
Contractul de muncă se semnează la venirea dumneavoastră, direct cu angajatorul german, iar salariul este tarifat conform codului muncii germane, în funcție de branșă și calificare. Nu există nici o diferență salarială între angajații germani și străini.
Ca recrutor, MedialJob oferă locuri de muncă în Germania fără comision, fără intermediari.
Asistenții medicali care nu cunosc limba germană pot susține cursuri subvenționate cu loc de muncă asigurat la centrul de pregătire din București.
Partenerul MedialJob, IHK DEUTSCHLAND(Camera de comeț și industrie din Germania) pun la dispoziție locuri subvenționate la școala de gastronomie din Germania. La sfârșitul acestei școli se obține o diplomă cu calificare de bucătar profesionist, tehnician hotel, tehnician restaurant emisă de statul german și recunoscută internațional.

Puteți aplica online la jobul dorit pe: https://medialjob.ro

Locuri de muncă în Germania

Locuri de muncă în Germania

locuri de muncă germania străinătate bucătari ospătari baramani asistenți medicali ingrijire bătrâni