Locul de întâlnire al copiilor vedetelor din sectorul 1

Atunci când ai copii, tendința este aceea de a găsi exemple de părinți care să te ajute cu recomandări în ceea ce privește diferite activități. Un mod bun de a te inspira, ca părinte, este să arunci o privire la activitatea vedetelor și la lucrurile pe care le recomandă acestea, inclusiv în ceea ce privește alegerea locurilor de joacă.

Care este locul de joacă preferat de vedetele din București?

Ai putea crede că vedetele nu frecventează aceleași locuri de joacă precum orice persoană, însă există un spațiu în care își dau întâlnire copiii vedetelor și anume The Clouds. Pe site-ul acestui loc de joacă, theclouds.ro vei vedea o multitudine de fotografii în galeria foto în care vei putea vedea cum se distrează copiii vedetelor și cât de deosebit este acest spațiu prin prisma a tot ceea ce oferă.

The Clouds este un spațiu de vis în care copiii se bucură de activități dedicate, special gândite pentru aceștia. Beneficiind de condiții totale de siguranță și igienă copiii se pot juca în căsuțe de poveste, pe trasee de cățărări sau se pot distra în piscina cu bile sau pe traseele din spumă.

Părinții pot să se relaxeze în timp ce copiii se joacă, în zona de bistro, bucurându-se de socializare și de gustări pregătite cu o deosebită măiestrie de către Chef Ovidiu M., bucătarul dedicat al locației exclusiviste. Acest lucru spune, firește foarte multe despre nivelul de atenție acordat clienților, The Clouds fiind unul dintre puținele locuri de joacă care pot acoperi deopotrivă nevoile copiilor și pe cele ale părinților.

Petreceri exclusiviste - așa cum ai visat

Dacă bucuria de a-ți sărbători copilul este așa de mare încât vrei să organizezi o petrecere așa cum doar în cazul vedetelor ai văzut, atunci The Clouds este alegerea potrivită pentru tine. Vei vedea că locația îți permite să optezi pentru trei tipuri de pachete, în care sunt incluse anumite facilități.

Poți organiza o petrecere cu animatori, decorațiuni și muzică, cu supraveghetor dedicat, cu șampanie de cea mai bună calitate și bineînțeles cu preparate speciale, care să acopere gusturile invitaților. O astfel de petrecere cu siguranță nu va fi uitată nici de copii și nici de ceilalți invitați, așadar locația îți va oferi posibilitatea de a organiza o petrecere așa cum ți-ai dorit.

Vei vedea, de asemenea, că nu va trebui să îți faci griji în ceea ce privește organizarea zonei de candy-bar, deoarece The Clouds este un loc care îți oferă soluții la toate problemele. Poți opta pentru candy-bar inclus și pentru realizarea tortului in-house, astfel încât grijile tale în ceea ce privește organizarea petrecerii să nu mai existe.

Dacă ți-ai dorit măcar o dată să oferi copilului tău posibilitatea de a se distra acolo unde și vedetele o fac, atunci optează pentru alegerea unui loc de joacă dedicat, care acordă importanță chiar și celor mai mici detalii. În acest fel vei putea oferi copilului tău momente de neuitat, iar tu vei avea satisfacția de a face una dintre cele mai inspirate alegeri.