Zibo si Adventure Camps au premiat castigatorii de la "Saptamana familiei, saptamana fara TV"

Cu totii au surprins imagini sugestive din cadrul actiunilor derulate pe parcursul saptamanii in care aveau sa fie mai aproape unii de altii, ca o familie frumoasa, lasand deoparte micul ecran, calculatorul si toate ‘uneltele’ acestea moderne care ocupa tot mai mult spatiu din pretiosul timp al copilariei. Zibo a avut si un aliat in marele concurs ce-avea sa fie cu ajutorul imaginilor surprinse in "Saptamana familiei, saptamana fara TV", pe Adventure CAMPS, in calitate de organizator de excursii si tabere pentru copii. Adventure CAMPS le-a oferit in 15 mai 2011 castigatorilor cate o excursie in diferite locatii din tara. Daca un grup coordonat de profesoara Virginia Stroe, impreuna cu grupurile castigatoare din Buzau au petrecut o zi la Manastirea Ciolanu, un alt grup de castigatori a poposit pe Cheile Dobrogei. Castigatorii din Iasi au mers pe Platoul de pe Dealul Bucium (La Releu), iar ziborienii prahoveni au vizitat zona Centrului de Agrement Cerbul – judetul Dambovita.

Concursuri in aer liber, drumetii si tir cu arcul

La Baile Figa, copiii s-au distrat in cadrul unui concurs de tir cu arcul, un joc menit sa le dezvolte capacitatea de concentrare. Castigatorii constanteni, alaturi de Manuela Cornelia Pistea, s-au delectat pe Cheile Dobrogei, La Izvor, unde au pus in practica o mica activitate de care au auzit ei ca se numeste escalada si au descoperit tainele tirului cu arcul. Alaturi de coordonatoarea Daniela Murgescu, castigatorii din cadrul ‘Saptamanii familiei, saptamanii fara TV’ din Iasi au petrecut o zi deosebita pe Platoul de pe Dealul Bucium, La Releu, loc situat in imediata apropiere a municipiului Iasi si destinatia ideala in care tinerii sa descopere tehnica speologiei alpine si tirul cu arcul. Adventure CAMPS si Zibo au premiat grupul castigator din Prahova, coordonat de Despina Marta, cu o excursie in zona Centrului de de Agrement Cerbul din judetul Dambovita. Copiii au avut ocazia sa viziteze pesterile si sa se bucure de initiere in tainele speologiei. Poposim iata la castigatorii din Buzau care alaturi de profesoarele Virginia Stroe, Gina Nechifor, Doina Cristea si Valentina Stefan au vizitat zona Manastirii Ciolanu, unde s-au intrecut intr-un concurs de tir cu arcul si au aflat la randul lor ce este de fapt tehnica speologiei alpine.

Acestia au fost doar cativa din prichindeii pe care Zibo a avut ocazia sa ii cunoasca personal, iar Adventure CAMPS sa ii premieze. Si tu poti sa fi unul dintre ei!

saptamana familiei Adventure CAMPS excursii scolare castigatori concurs premii pentru copii