Lisa Draexlmaier Autopart Romania si a reluat activitatile la capacitate maxima

Pitesti, 2 octombrie 2012. Negocierile pentru Contractul Colectiv de Munca s-au incheiat si ambele parti au ajuns la un acord comun.

Vineri, 28 septembrie, reprezentantii SLLC au fost invitati la un nou dialog, pentru a ajunge la o intelegere finala. Dupa aceasta runda de negocieri, s-a ajuns la un acord la 1 octombrie 2012. Incepand cu ziua de ieri, au incetat toate activitatile de greva si productia s-a reluat la capacitate maxima.

Draxlmaier Pitesti a revenit la operatiunile normale, incepand cu dimineata zilei de luni, ora 7. In perioada de greva, productia fost sustinuta de catre marea majoritate a angajatilor nostri. Mai mult de 70% din intreaga forta de munca a continuat desfasurarea activitatilor pe parcursul grevei, sprijinind societatea in livrarea produselor si serviciilor programate.

Conducerea Draxlmaier Pitesti si reprezentantii sindicatului a ajuns la o intelegere comuna, iar in prezent toate formalitatile sunt in desfasurare pentru finalizarea acordului. Compania doreste sa-si exprime din nou aprecierea sa fata de acei angajati care si-au demonstrat loialitatea pe parcursul ultimei saptamani.

Despre Grupul Draxlmaier

 

Grupul Draxlmaier, fondat in 1958, cu sediul in Germania, furnizeaza celor mai importanti producatori de automobile sisteme de cablaje moderne, interioare luxoase si componente electrice si electronice. Draxlmaier are peste 44.000 de angajati in mai mult de 50 de fabrici in peste 20 de tari. Aceasta companie privata, de familie, este unul din liderii furnizorilor de sisteme in segmentul premium al industriei auto si acopera ca furnizor de servicii complete intregul proces, de la ideea initiala pana la livrarea unor sisteme si produse inovatoare.

Sustenabilitatea si viabilitatea sunt componente integrante ale filosofiei companiei noastre. Prin urmare, compania se bazeaza pe resurse regenerabile, tehnologie eficienta din punct de vedere ecologic de utilizare a luminii si concepte de management al curentului electric de inalta tensiune special dezvoltate pentru sisteme de propulsie conventionale si alternative.  

Grupul Draxlmaier si-a inceput activitatea in Romania in anul 1993 prin fabrica din Pitesti, iar in prezent are peste 12.000 de angajati in cele 5 arii de productie care sunt, de asemenea, si centre de dezvoltare: Pitesti, Satu Mare, Timisoara, Hunedoara si Brasov. In Pitesti, complementar cu activitatile de productie, a fost dezvoltat si un important centru de dezvoltare in domeniul ingineriei si IT, care acorda suport nu numai companiei locale, dar si intregului concern. Grupul Draxlmaier este unul dintre cei mai mari angajatori din economia locala si livreaza produse si servicii, din Romania, producatorilor de automobile din intreaga lume.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Draxlmaier greva incetare acord Pitesti