Linguatranscript.ro - comunicarea in alte limbi n-a fost nicicand mai usor de invatat

Lingua TranScript este un centru de limbi straine ce ajuta atat persoanele fizice, cat si companiile din tara, sa isi dezvolte competentele lingvistice in limba care le este necesara. Acestia ofera un pachet complex de servicii profesionale, iar personalul este specializat in acest domeniu, fapt pentru care multe companii importante au apelat cu incredere la ei. Printre acestea se afla Amway, Citroen, Auchan, Rehau, Continental, Hartmann, Generali Asigurari si multi altii. Descopera mai jos ce servicii ofera centrul de limbi straine Lingua TranScript.

Lingua TranScript - puntea ce uneste diferite nationalitati

Echipa ofera cursuri limbi straine Bucuresti, ateliere de conversatie in limbi straine, servicii de traduceri autorizate si legalizate si interpretariat. Cursurile de limbi straine pentru companii includ:

-       cursuri acreditate;

-       cursuri specializate pentru afaceri;

-       conversatie si networking in limbi straine;

-       cursuri specializate limbi straine.

Cursurile sunt adaptate in functie de departamentul si profilul companiei. Personalul companiei va dobandi noi cunostinte ce va ajuta la dezvoltare si mai mult in plan profesional, iar acest lucru nu aduce decat beneficii pentru companie. Cursurile pot fi bazate pe limbaj general sau pe limbaj de specialitate in domenii precum IT, bancar, juridic, medical, tehnic, turism, jurnalism, marketing si multe altele. Sustinerea acestor cursuri poate fi individuala sau in grupuri de pana la 12 persoane, atat la punctul lor de lucru din Bucuresti, cat si la sediile companiilor.

Cursuri de limbi straine online

Daca iti doresti sa inveti o noua limba sau sa aprofundezi cunostintele pe care le ai, cei de la Lingua TranScript ofera si cursuri online pentru limba engleza, franceza, germana, italiana, spaniola si romana. Este o varianta ideala daca ai o viata ocupata si nu poti participa fizic la cursuri. Astfel, ai o mai mare libertate, fiindca iti poti alege timpul cand sa inveti si nu mai pierzi timpul pe drumuri.

Cursurile se tin exact ca intr-o sala, prin intermediul Webex, Skype, chat si email. Ai nevoie doar de un device conectat la internet, microfon si casti. Lectorul te asista pe toata durata cursului, iti va raspunde la orice intrebare si iti va oferi explicatiile necesare pe flip-chart sau tabla.

Programul consta in 2 sedinte a cate 90 de minute per saptamana, iar intervalul orar si zilele le stabilesti tu. Cursurile sunt structurate in functie de nivelul de cunostinte de la care pornesti, de la A1 la C2. De asemenea, Lingua TranScript ofera si cursuri de pregatire pentru examene internationale.

Pentru a afla mai multe despre acest centru, cursuri si celelalte servicii acceseaza www.linguatranscript.ro.

Contact:

0722333081

office@linguatranscript.ro

linguatranscript.ro