Lenjerii personalizate pentru copii pe nichiduta.ro

Adesea parintii intampina greutati in privinta somnului de pranz pentru cei mici, o activitate necesara de refacere a organismului dupa efort. Daca veti aranja patutul cu o lenjerie personalizata, cu personaje din povesti, cu elemente placute celui mic, fireste ca va fi incantat sa doarma in acel patut. Pentru parintii care doresc sa achizitioneze lenjerii personalizate pentru copiii cu varste intre 3-7 ani, ii invitam sa accesaze on line nichiduta.ro



            Veti descoperi numeroase variante de lenjerii special concepute pentru patuturile copiilor. Aceste lenjerii au ceva comun: calitatea indiscutabila a materialelor din care sunt confectionate, finisajele perfecte si rezistenta la spalari repetate.



            Va prezentam cateva variante posibile de lenjarii pentru copiii mai mari, ce pot fi utilizate fie in patuturile din lemn, fie in alte tipuri de patuturi. Cea mai bine vanduta lenjerie de acest tip este” Lenjeria de pat Thomas” compusa din doua piese: fata de perna cu dimensiunile de 80X70 cm si fata de plapuma cu dimensiunile 160X200 cm. Imprimeul adecvat celor mici, in special baieti, le va starni dorinta de a se culca „impreuna” cu mica locomotiva personalizata. Langa aceasta lenjerie, la loc de cinste se situeaza modelul” Lenjerie de patut Soarele si Luna” compusa din sapte piese personalizate cu cele doua elemente cosmice. Setul de lenjerie personalizata astfel contine: perina slim, cearsaf cu elastic, plapuma cu vatelina aerata care nu sufera deformari in timp, doua aparatori laterale si perina suport pentru spate in forma de luna. Materialul din bumbac este delicat la atingere, este rezistent la spalari repetate si culorile nu se deterioreaza in timp. Acest set este disponibil in nuantele: albastru, verde si bej.



            Setul de lenjerie personalizata „Cars” aduce in camera un colorit viu, albastru si rosu, iar elementele decorative preferate de cei mici sunt dispersate peste tot, astfel incat fiecare dintre cele 4 elemente care o compun sunt foarte atragatoare. Perna slim permite pozitionarea corecta a capului si a spatelui copilului evitandu-se deformarea coloanei vertebrale; plapuma moale si generoasa ca dimensiuni asigura confortul termic si poate fi spalata in masina de rufe fara a se deforma; cearsaful de pat cu elastic va mentine curata salteluta patutului, iar aparatoarea laterala reprezinta si un punct de atractie pentru cel mic in timpul de veghe. Materialul de bumbac 100% din care sunt confectionate aceste lenjerii au calitatea necesara unui somn odihnitor, usor de intretinut prin spalare si elegante coloristic in orice camera de copil.



            Daca doriti sa achizitionati una din aceste lenjerii sau altele dintre multitudinea de modele comercializate on line pe nichiduta.ro veti fi foarte multumiti de calitatea lor. Comenzile se fac on line la orice ora, iar odata procesata comanda in sistem produsele se livreaza prin firme de curierat in orice colt al tarii in maxim 48 de ore.



            Un cadou util, placut si binevenit pentru familiile cu copii mici, il reprezinta si un set de lenjerie personalizata.