Leadership Education isi numara bobocii



Organizatia detine un palmares impresionat de recomandari, traininguri de real succes si investitie sustinuta in educatie. Aflata la a III-a editie, Leadership Education, vizeaza transmiterea informatiilor legate de practica leadershipului autentic catre studenti, constientizarea notiunii de leadership si dezvoltarea unei atitudini proactive si perseverente in ceea ce priveste schimbarea societatii romanesti.

Pe durata programului seminariile vor fi sustinute de traineri din cadrul Ascendis, fiind parcurse module precum: Bazele leadershipului, Comunicarea liderului, Inteligenta emotionala, Managementul timpului si Influenta. Speakeri renumiti ai mediului de business vor lua parte la acest program, lideri ai societatii actuale, gata sa preia cuvantul si sa revigoreze sistemul educational romanesc. Printre invitati se numara: Stephen van Groningen - Presedinte si CEO Raiffeisen Bank Romania, Adrian Olteanu - CEO Flanco si Mircea Tudor - Inventator si CEO MB Telecom.

Leadership Education este un proiect dezvoltat de Fundatia LEADERS, avand ca partener principal Raiffeisen Romania. Alaturi de ei sunt acum si alte organizatii ce le-au urmat exemplul, parteneri educationali precum:  Academia de Studii Economice din Bucuresti, compania de training si consultanta Ascendis si Benq Romania.

LEADERS Romania este o organizatie devotata promovarii conceptului de leadership in Romania si dezvoltarii unor tineri responsabili, capabili si inovatori, care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Printre cele mai importante initiative ale LEADERS Romania se numara seria de evenimente Leadership Autentic, Leadership School, Leadership Academy si The Leadership Center.

leadership studenti training