Lansare roPot locul unde cream businessurile viitorului

Lansare Comunitatea roPot

 

unde vom creÅŸte împreună ideile ÅŸi business-urile viitorului

 

 

 

             S-a lansat comunitatea roPot ÅŸi site-ul www.ropot.ro - platforme de dezvoltare a ideilor bune ÅŸi a antreprenoriatului social. Primii 130 care au experimentat oficial mediul creativ ÅŸi energizant al comunităţii au fost invitaÅ£ii evenimentului de lansare joi, 8 iulie, de la terasa Old City din BucureÅŸti:  freelanceri, profesioniÅŸti din mediul corporate ÅŸi ONG, antreprenori ÅŸi jurnaliÅŸti.       

 

                   Diversitatea culturilor de muncă din care provin ÅŸi a zonelor de expertiză ÅŸi-au găsit natural limbajul comun când a venit vorba de aspiraÅ£ii împărtăşite generând spontan în afara agendei grupuri aprinse de discuÅ£ii: traineri descosind educaÅ£ia cu cei de la Åžcoala de Valori, Hola ÅŸi  CROS, bancheri provocând îmbunătăţirea acÅ£iunilor de incluziune socială alături de cei de la Ateliere fără Frontiere ÅŸi Viitor Plus, CSR manageri descoperind antreprenoriatul în industrii creative cu Oricum ÅŸi Life After Work. CreÅŸterea populaÅ£iei active în raport cu cea pasivă în rândul generaÅ£iei noastre ÅŸi generarea de resurse ÅŸi susÅ£inători pentru ideile noi pot avea răspunsul  în asemenea discuÅ£ii ÅŸi fapte comune.

 

 “Nouă ne place să creăm cu pasiune. Să tranformăm ideile în fapte. Să muncim. Să investim timp ÅŸi resurse în proiectele de care ÅŸtim că e nevoie acum. Si sub valul contemporan romanesc de –aici nu merge nimic- am descoperit ca totuÅŸi reuÅŸim pe masură ce ne înconjurăm de oameni contagioÅŸi prin autenticitate, energie, profesionalism ÅŸi realizări – membrii roPot”, Alexandra Pode, co-fondatoare. 

 

                     De astăzi pe www.ropot.ro comunitatea se deschide pentru membri noi printr-un program integrat de dezvoltare cu alternative atât pentru cei care caută cum să îÅŸi concretizeze  potenÅ£ialul până la cei ale căror proiectele au nevoie de parteneriate, expertiză ÅŸi oameni :

 

·      Ateliere ÅŸi weekend-uri în care construim împreună pe proiectele membrilor ÅŸi generăm unele noi

 

·      Workshop-uri de cristalizare a obiectivelor proprii ÅŸi a strategiilor de folosire a punctelor forte

 

·      Traininguri de pilotare a proiectelor ÅŸi de creare a unui plan de afaceri cu indicatori de impact

 

·      Solution - Prima conferinţă internaÅ£ională de antreprenoriat social din Romania, sub egida UNESCO în parteneriat cu Emersense

 

·      Studii de caz dezbătute împreună cu oamenii din spatele lor

 

·      Platforma www.ropot.ro - spaÅ£ii de discuÅ£ie ÅŸi resurse pentru membrii, analize ÅŸi articole ale corespondenÅ£ilor noÅŸtri internaÅ£ionali de din US - Harvard Kennedy School of Government, Austria, Belgia, Anglia ÅŸi India.

 

 

 

Comunitatea se bazează pe contribuÅ£iile individuale ale membrilor, în pachete croite pe nevoi diferite –pornind de la un pachet de bază de “roPot curios” de 120 Ron pe 3 luni. La sfârÅŸitul fiecărui an 7% din aceste contribuÅ£ii se vor constitui într-un fond special ce va fi investit în start-up-uri sociale alese de membri. Evenimentele încep în luna august ÅŸi se vor Å£ine  în BucureÅŸti ,cu excepÅ£ia expediÅ£iilor în teren ÅŸi a conferinÅ£elor. 

 

         Vă invităm să fiÅ£i parte din curentul “eu pot” – roPot! Pot face lucruri care îmi plac, care fac o diferenţă aici, care sunt relevante pentru comunitatea din care fac parte  ÅŸi mă conecteaza cu oameni similari.


 

 

 

 

antreprenoriat lansare training roPot eveniment