La Redoute Romania a lansat a IXa editie in limba romana a celebrului sau Catalog de Moda colec

Culori luminoase si combinatii indraznete, printuri teribile ... simtim nevoia sa ne imbolnavim acut de tendintele primaverii. Nu? :)

Noua Colectie LA REDOUTE Primavara – Vara 2013 ne aduce peste 5.000 produse noi care se declina in peste 60.000 variante, ale unor branduri deja consacrate sau ale unor branduri noi.

La Redoute si marii creatori au o poveste de dragoste frumoasa, cu intalniri secrete, pline de complicitate si pasiune, fiind menita sa te surprinda in cel mai placut mod.

Astazi ca si ieri, promit sa identifice si sa lanseze noi talente, dar, de asemenea, sa conceapa cele mai mari colectii capsula, sa ne aduca creatori consacrati in colectii ce devin accesibile tuturor.

Madame à Paris, Gat Rimon, Avril Gau, Le Mont Saint Michel au pregatit pentru tine piesele lor favorite, si cu siguranta vei gasi unul sau mai multe produse ce te vor convinge ca trebuie sa le ai, caci primavara asta nu va mai fi la fel fara ele!

Suntem foarte mandri sa va prezentam noua noastra colectie pentru primavara-vara 2013 ...
... sa fiti ispitite!

Cele 5 stiluri prezente in catalog sunt:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 










   BAROC in roz; imprimeuri baroce amestecate cu rozul plin si cald al verii. Rezultatul obtinut: un LOOK FEMININ, simpatic si energic ce explodeaza frenetic din fiecare croiala.












 

 

 

 

 

 

 










   BACK TO BLACK in piele; Negrul nu se demodeaza nicicand, iar pielea, ne da o nota de eleganta chic cu influente rock. PUNCT de referinta: femeile cu caractere puternice si neinfricate.












 

 

 

 

 

 

 










   STILUL ETNIC al locurilor indepartate; etnicul te va seduce si iti aduce imprimeuri salbatice dar cu atingeri delicate. Sexy dar EXOTIC!










 

 

 

 

 

 

 












Denim REBEL; combinati cu incredere blugii si tricourile cowboy si veti avea tinute originale. INDRAZNESTE!












 

 

 

 

 

 

 










ARMY & Romantique; ne continuam razboiul, dar intr-o versiune de soft. NE PLAC mix-urile .












 

 

 

 

 

 

 

Despre La Redoute

 

 

 

 

 

 

 

Specialist in prêt-à-porter si decoratiuni, La Redoute este pe primul loc in topul magazinelor virtuale de imbracaminte si decoratiuni din Franta. La Redoute este prezent in peste 20 de tari si ofera celor 18 milioane de clienti mai multe canale de vanzare: cataloage, magazine si Internet. 
La Redoute a intrat in Romania in anul 2008 prin deschiderea magazinului online.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by SEO monitor