La Redoute Mode a la Francaise lanseaz noua colectie si catalogul Toamn Iarn

 

Devenita deja obisnuinta lansarea noului catalog La Redoute  Toamnă - Iarnă 2011/2012 prezinta trenduri pline de stil si senzualitate, feminitate, glamour si extravaganta. 

 

Noua Colectie La Redoute  Toamna – Iarna 2011-2012 face moda frantuzeasca mai accesibila ca oricand, mai ales ca la prima comanda in valoare de 249 lei primiti o reducere de 30 lei si transportul gratuit!

 

Colectia La Redoute  pentru toamna – iarna 2012 ne propune trei directii de stil: 70’s Revival, MilitaRomantic  sau Color Block.

 

Dupa cum veti putea observa cu usurinta tendinÅ£ele colecÅ£iei La Redoute  sunt ÅŸi în acest sezon puternic ancorate în stilul de viaţă urban, axându-se pe look-uri lejere care oferă libertate în miÅŸcare. Cu toate acestea, elemente cheie precum imprimeurile florale, liniile clasice ÅŸi transparenÅ£ele potenÅ£ează feminitatea scotand la lumină, in acelasi timp, latura senzuală a Å£inutelor.

 

70’s Revival

 

Chiar si dupa sezonul estival, anii ‘70 raman in cursa pentru inceputul noului sezon. Puteti purta trendul anilor ‘70 din cap pana in picioare sau puteti asorta in tinuta voastra doar anumite elemente. In paginile catalogului veti regasi grupate tendintele anilor ’70: Hippie fever, Folk addict, Folk song si Ethnic roots.

 

Tinutele de inspiratie folk sau hippy ale anilor ‘70 aduc siluete înalte, evazeuri ÅŸi mult volum, elemente etnic-tribale, vintage sau baroque. Materialele sunt usoare, matasoase, voaluri transparente, jerseuri, volane si tricotaje.

 

Culorile folosite sunt neutre, apar uneori imprimeurile florale sau geometrice, dantela are un loc aparte in aceasta colectie, accesoriile folosite sunt curelele, palariile cu boluri largi, sepcile, esarfele si gentile cu accente metalice.

 

Milit’chic sau MilitaRomantic

 

In acest sezon La Redoute  reinventeaza stilul militar! Jachetele, paltoanele, puloverele, gecile cu  accente romantice cu detalii brodate sau cu blanite detasabile, cu imprimeuri florale sau cu dungi.

 

 

 

Culorile folosite sunt mai calde, kaki-ul specific apare sporadic, bleumarinul si negrul completand perfect estetica proprie acestui trend. 

 


Colour Block 

 

Iarna aceasta vom darama barierele cu tendintele color block! Fucsia, rosu, albastru electric, violet, curcubeul intra in dulapurile noastre pentru a incalzi atmosfera cu culori 100% pop.

 

Pantalonii pana, slim, capri in culori aprinse sunt obligatoriu asortati cu o camasa barbateasca alba, si  accesorizati cu o pereche de balerini si cu o curea.

 

Mantourile drepte, fara talie, inspiratie a anilor ’60-’70 se gasesc in culori puternice: rosu, albastru, violet sau galben.

 

 

 

Puloverele se gasesc intr-o paleta atat de larga de culori, marimi si croieli (cu nasturi sau fara, cu guler intors, la baza gatului sau anchior) incat este imposibil sa te abtii sa nu-ti cumperi unul.

 

 

 

Mentionam ca in noul catalog veti regasi o selectie interesanta de produse cu animal print. Balerini, curele sau rochii – va invitam sa descoperiti aceasta colectie cu adevarat incitanta!

 

 

 

Catalogul La Redoute  toamna-iarna 2011-2012 este disponibil on-line pe www.laredoute.ro.

 

 

 

Incepand cu luna septembrie varianta tiparita va asteapta în magazinele de presă din centrele comerciale si poate fi comandat gratuit pe www.laredoute.ro/catalog  sau telefonic la 021.321.55.22.

 

 

 

Despre La Redoute

 

Specialist în prêt-à-porter ÅŸi decoraÅ£iuni, La Redoute  este pe primul loc în topul magazinelor virtuale de îmbrăcăminte ÅŸi decoraÅ£iuni din FranÅ£a. La Redoute  este prezent în peste 20 de ţări ÅŸi oferă celor 18 milioane de clienÅ£i cele mai noi tendinte in moda. La Redoute  a intrat în România în anul 2008 o data cu  deschiderea magazinului virtual www.laredoute.ro si ulterior cu lansarea celui mai mare catalog de moda din Romania.

 

 

haine online toamna iarna 2011 2012 moda online tendinte 2011 2012 haine femei online