Kondiment Training Center, parte a Kondiment Group GmbH, da startul sesiunii de toamna alaturi de Ga

 



Pentru a marca inceputul sesiunii, Kondiment Training Center a pregatit si o oferta celor care se inscriu la doua sau mai multe sedinte de training: 15% discount din pretul total pentru inscrierea la doua traininguri sau 20% discount din pretul total pentru inscrierea la trei traininguri.

Cursurile publicate pentru urmatoarea perioada sunt:

·         15 septembrie - Initiere in Google Adwords 

·         21 septembrie - Optimizare pentru motoarele de cautare - nivel de baza 

·         28 septembrie - Interpretarea rapoartelor Google Analytics 

·         5 octombrie -  Google AdWords pentru profesionisti 

·         12 octombrie - Initiere in Google AdWords 

19 octombrie - Optimizare pentru motoarele de cautare - nivel avansat 

 



Intervalul orar de desfasurare al unui curs este de 09-18, acestea fiind organizate la sediul Kondiment din Bucuresti, strada Sevastopol 17C. Pentru sustinerea cursurilor este necesara inscrierea a minim 6 persoane. Cursurile sunt sustinute de Gabriela Andrei, detinatoare a Google AdWords si Google Analytics Individual Qualification si unul dintre pionierii SEO in Romania.  



Despre Kondiment Training Center

Kondiment Training Center este o initiativa a Kondiment Group: agenție interactiva cu birouri in Germania, Romania, Serbia, Armenia, Statele Unite ale Americii si Cipru, specializata in marketing de performanta in industriile de travel, politica, e-Government si e-Commerce.

Din 2008, centrul ofera traininguri in online marketing atat pentru freelanceri, cat si pentru firme si companii, pe mai multe nivele de dificultate. Centrul este de asemenea deschis si tuturor oamenilor de afaceri care doresc sa isi inscrie angajatii la traininguri de specialitate. 







 

training marketing online gabriela andrei kondiment google analytics