Kipling is a must

 

Prezente pe piata romaneasca din toamna lui 2010, gentile fashion Kipling si-au facut loc in garderoba femeilor care cauta materiale impecabile si design inovativ.

 

Toamna aceasta, colectia Kipling urmareste doua directii foarte clare: Basic si City, aduse in atentia publicului prin modele create special pentru femeia activa si indrazneata care vrea sa lanseze trenduri.

 

Basic este colectia prin care Kipling se intoarce la valorile sale esentiale - stil si functionalitate- pentru a le slefui prin inovatie. Stilul primeste toamna aceasta materiale lacuite foarte la moda in acest sezon, iar funcționalitatea este respectata prin modele spatioase, cu multe buzunare si accesorii utile unei femei pentru care detaliile fac diferenta.

 

Astfel, colectia Kipling Basic acopera toata gama de accesorii de care ai nevoie: de la gentile de umar pana la cele de calatorie. Și nu uita: o geant� functionala este o geanta la moda.

 

City este colectia care ne aminteste ca o viata agitata n-ar trebui sa ne priveze de accesoriile fashion care ne definesc stilul. Functionalitatea si moda se impletesc si in noua colectie care propune modele create din materiale pretioase dar care respecta dimensiunile unui laptop si modele high fashion care ofera suficiente accesorii pentru a deveni “o genta de birou”.

 

Practica si sofisticata, la moda si versatila, colectia Kipling City face afaceri pentru tine.

 




 

Despre Kipling                                                                                                          

 

Prezent pe piata interanationala a modei de aproape 25 de ani, brandul belgian Kipling poarta numele cunoscutului autor al Carții Junglei, Rudyard Kipling. Numele in sine simbolizeaza aventura si curajul cu care brandul isi suprinde constant cumparatorii. Fie ca vorbim despre designul care seteaza trenduri sau materialele neconventionale pentru moda de accesorii, Kipling este moda viitorului.

 




 

 

Kipling Mirano Group Colectia toamna iarna 201