Jucariile interactive pentru cei mici

Daca in primele luni de viata bebelusul nu acorda importanta jucariilor, dupa 4 luni acestia le cerceteaza, le “gusta”, le trag si le pipaie cu mare placere. Incepand cu aceasta varsta ei constientizeaza ca langa ei sunt obiecte. Daca glasul mamei este recunoscut din primele saptamani de viata, obiectele incep sa capete forma abia dupa 3 luni. Parintii care doresc sa obisnuiasca un bebelus sa doarma singur in patutul sau pot sa apeleze cu succes la jucariile interactive cu care copilul se obisnuieste si le va prefera alaturi cand este ora de culcare.



            Creatorii de jucarii pentru bebelusi si copiii de pana in 3 ani au realizat o gama variata de jucarii atractive prin forma si colorit care scot sunete la atingere sau sunt actionate de mecanisme cu baterii. Daca doriti sa achizitionati asemenea jucarii pentru copilul dvs. sau vreti sa oferiti o jucarie potrivita pentru un copil cu varste intre 4 luni si 3 ani va sugeram sa alegeti o astfel de jucarie interactiva. Puteti achizitiona o astfel de jucarie ingenioasa accesand on line nichiduta.ro pentru a descoperi o gama variata de jucarii interactive care mai de care mai distractiva. Va sugeram cateva variante posibile care vor reprezenta deliciul distractiei celor mici.



            Realizate din materiale certificate in UE cu caracteristici potrivite utilizarii de catre copiii mici puteti alege “Ursuletul Chatimals” in varianta coloristica bej sau maro, care inregistreaza automat ce spune omul de langa el si reda totul cu o voce pitigaiata si hazlie. Aceasta jucarie interactiva pe langa aspectul placut, stimuleaza exprimarea verbala a copiilor incitandu-i sa spuna cuvinte si propozitii. O alta jucarie creata cu scopul de a stimula vorbirea copiilor este “Prietena vorbareata Gina”, o draguta girafa sau “Chatimals Vorbitor” care intruchipeaza un dragut hamster.



            O alta jucarie interactiva si nostima este “Ursuletul Cucu-Bau” sau varianta “Catelul Cucu-Bau” dotat cu un mecanism actionat cu baterie pentru a rade, a-si acoperi ochii si a rosti “cucu-bau” spre hazul bebelusilor. Prin apasarea pe o labuta ursuletul/catelul va canta o melodie vesela, iar cand apesi pe cealalta labuta ursuletul rade, molipsindu-i si pe cei din jur cu veselia sa.



Jucaria “Catelusul Bobby Dog” este o replica reusita a unui catelus adevarat care are trei functii: se deplaseaza, latra, isi misca urechile. Pentru a activa aceste functii cel mic trebuie sa utilizeze trei fluiere de culori diferite. Pentru a spori bucuria baitei celui mic puteti alege jucaria “Pestisor” confectionata din material impermeabil care, daca este conectat la baterie va innota in 5 directii. Pestisorul poate reprezenta “prietenul de baita” sau copilul poate sa-l priveasca innotand in acvariu sau in vasul cu apa. Aceasta jucarie este realizata in mai multe variante coloristice.



            Daca preferati ca o jucarie sa-i spuna povesti bebelusului sau copilului cu varsta de pana in 3 ani, puteti alege “Povestitoarea Minnie Mouse”. Pentru a stimula miscarile copilului cu varste de 9 luni - 2 ani puteti opta pentru jucaria “Magarusul Tony” care fiind prins cu centura in jurul burtii copilului va scoate sunete haioase, il va indemna sa faca diferite miscari si-l va aprecia pentru reusita sa. Pentru a stimula copilul mic sa se deplaseze singur, puteti alege jucaria “Catelusul cantaret Piccio” realizat cu un design atractiv. Daca este tras de snur, catelusul se deplaseaza pe roti, canta si isi misca urechile, spre deliciul celui mic. Daca cel mic il va mangaia, se aprind leduri colorate in jurul burtii catelusului, sporind pofta de joaca si de deplasare a copilului mic. Pentru a stimula abilitatile de manipulare a obiectelor, pentru copii de peste 4 luni puteti alege jucaria “First Friend” in varianta fetita sau baiat, care poate sta in picioare sau asezat, i se misca mainile si picioarele, capul si sapca.



            Jucariile interactive stimuleaza dezvoltarea copilului mic si ii produce bucurie. Alegerea jucariei potrivite o faceti dvs. on line accesand nichiduta.ro, iar livrarea se face prin curier.



           



 

jcuarie jucarie nichiduta jucarii de la nichiduta