Iti construiesti o casa si ai nevoie de usi moderne? Le gasesti la Special Doors!

Cand te decizi ca ar cam fi timpul sa renunti la viata la bloc, mai ales ca te scot din sarite toti vecinii, iti iei toate economiile de o viata, mai faci si o rata ce stii ca nu te afecteaza prea tare la buzunar, iti iei lumea in cap, angajezi constructori priceputi si dai drumul constructiei propriei tale case. Nu vezi ziua cand sa-ti iei toate catrafusele si sa te muti undeva pe un camp, departe de toata lumea. De la an la an rabdarea ta scade invers proportional cu cat iti apar noi fire de par albe, asa ca e normal sa-ti protejezi sanatatea mintala.

Fiindca atunci cand construiesti o casa sunt anumite elemente ce nu le schimbi prea curand, cum ar fi parchetul, geamurile si usile, trebuie sa le alegi corect din start. La Special Doors vei gasi atat parchet cat si usi, la preturi accesibile, ce se pliaza pe tendintele actuale de design interior.

De ce sa ai usi ca toata lumea, cand poti avea usi inedite?

Niciodata nu ti-a placut sa fii o alta oaie a societatii ce se ia ba dupa unul, ba dupa altul. Ci mai degraba ti-ai trait viata cum ai vrut, indiferent de cat de deranjati s-au simtit altii. Pana la urma cand iti construiesti casa, o faci dupa cum vrei tu nu dupa cum iti zice altul. Cand e vorba de modele de usi de interior, probabil ai fost si tu la vecinii tai prin bloc si ce sa vezi, erau exact ca ale tale. In noua ta casa de ce sa nu optezi pentru niste usi mai interesante?

Vei regasi la Special Doors o varietate de usi din sticla, cu printuri deosebite. Acestea sunt calite prin doua metode si anume prin imprimare sau prin sablare cu nisip. Acest tratament special la care sunt supuse le face rezistente, iar daca exista vreun soc cu un posibil obiect contondent, aceasta nu se sparge existand margini ascutite. Usa se va pulveriza in bucati mici, iar nimeni nu va avea viata pusa in pericol. Aspectul acestor usi aduce un plus de eleganta incaperilor si sunt o optiune mai interesanta din punct de vedere stilistic.

Usa de la intrare - ce sa alegi

Daca iti construiesti o casa in stil rustic, insa ti-ai dori totusi o usa metalica stii ca nu prea se va potrivi. De aceea, cei de la Special Doors au chiar si usi metalice cu aspect de lemn, ce pot pacali pe oricine se uita inspre casa ta. Nu numai ca sunt mai rezistente atat in fata timpului cat si intemperiilor decat usile din lemn clasic, dar sunt mult mai elegante.

Vei gasi pe specialdoors.ro o varietate de usi metalice dintre care sa alegi, cu diverse modele si nuante, potrivite pentru orice stil de casa construit, fie el modern sau clasic.

Intra pe www.specialdoors.ro sa descoperi colectiile de usi calitative, deosebite.

Contact: 0728.476.634

comenzi@specialdoors.ro

specialdoors.ro