iTechNews – cele mai noi stiri IT: Premiera in piata de bloging si stiri IT&C - sectiune de revist



iTechNews este cel mai cuprinzător site de ştiri si tehnologie pe internet. Asa cum sugereaza  şi numele,iTechNews va ofera ştiri de ultimă oră, puse la dispozitia dumneavoastra din surse respectate, cum ar fi Computerworld,Chip, Macworld, PC World, InfoWorld, Network World, CIO, IDGNews Service şi alţii. 

Publicul nostru  speram sa fie la fel de  divers şi influent ca numărul de branduri si domenii puse la dispozitie de cei mai buni editori online de stiri IT  Pentru a numi doar câteva, zonele de acoperire includ electronice personale, managementul IT, Internet, probleme de afaceri,crearea de reţele si altele. 

Am pasit in 2011 iar tendintele anului incep sa prinda contur devenind certitudini. Specialistii in stiri iTechNews (www.servicii-it.info) au urmarit indeaproape si analizat toate acestea alcatuind un top al certitudinilor. Deoarece lumea IT-ului este mult prea vasta pentru a cuprinde toate domeniile, am impartit tendintele IT in mai multe categorii dintre care va prezentam stiri  din   cele mai relevante 5 tendinte din 3 categorii relevante in 2011: securitatea IT si amenintarile informatice, IT Software si IT Hardware ( Gadgets si altele). 

Pentru o informare complete si continua iTechNews (www.servicii-it.info) lanseaza sectiunea de reviste online din mediul IT international.Astfel   reviste cu nume importante precum PC Mazagine,PC World,PC Gamer,PC Advisor,PC Pro va asteapta in sectiunea deReviste Worldwide (www.servicii-it.info) a site-ului. 

Cititi ultimele recenzii si informati-va cu privire la ultimele aparitii in materie de IT numai citind stirile publicate de iTechNews (www.servicii-it.info) 

 

reviste online stiri lansare calculator