Invitatiile la nunta- primele care vorbesc despre evenimentul tau

 

Ceremoniile de nunta din zilele noastre sunt la fel de variate precum cuplurile care le organizeaza: de la nunti traditionale in biserica pana la evenimente organizate in avioane aflate in zbor, locatiile abordate sunt nenumarate si diverse. De ce sa nu alegi si invitatiile de nunta sa fie in ton cu spiritul evenimentului?! Iata cateva argumente:

Unde te vei casatorii? Daca vrei sa te casatoresti traditional in biserica, ar fi bine sa alegi niste invitatii de nunta albe, cu motive religioase. Daca vrei sa te cununi in natura, intr-o gradina, ar fi bine sa alegi invitatii mai colorate.

Care este culoarea tema a nuntii tale? Multe mirese petrec mult timp alegand cu grija culorile florilor, rochiei si ale decoratiilor unde va avea loc petrecerea. De ce sa nu faci ca invitatiile tale sa reflecte culoarea pe care ai ales-o si pentru celelalte elemente din nunta ta? O nunta, de exemplu, in care florile sunt trandafiri rosii, ar putea sa aiba invitatiile decorate cu funde rosii si plicurile sa fie de aceasta culoare.

Vrei ca pe invitatiile tale sa iasa in evidenta religia ta? In familia ta, cu ocazia nuntilor, se petrec anumite traditii? Daca ai raspuns afirmativ la aceste intrebari, gandeste-te sa incluzi aceste elemente intr-o maniera frumoasa si eleganta si in crearea invitatiilor.

Ai grija sa te gandesti la toate nevoile tale inainte sa comanzi invitatiile.

Pentru toate invitatiile ai grija sa incluzi informatiile necesare pe care oaspetii tai trebuie sa le cunoasca pentru a confirma prezenta la eveniment. Fie ca este vorba de numere de telefon sau adresa de e-mail, nu uita sa ai aceste informatii scrise pe invitatii sau pe un alt cartonas introdus langa inviatie, in plic.

Daca vrei ca la nunta ta sa pui cartonase cu numele invitatilor pe locurile destinate, ar trebui sa ai grja ca aceste cartonase sa se asorteze cu invitatiile la nunta. Si ca sa te asiguri ca acest lucru se va intampla, cel mai bine este sa le faci in acelasi timp si sa le comanzi la aceeasi firma.

" Oricare ar fi planurile tale pentru nunta, lasa invitatiile de nunta si celelate accesorii sa reflecte ceremonia pe care ai planuit-o. " , ne-a explicat managerul site-ului www.invitatiioriginale.ro . Pana si cele mai mici detalii conteaza in organizarea evenimentului perfect. Astfel, trebuie sa te ingrijesti sa coordonezi foarte bine toate aceste elemente ca totul sa se asorteze perfect, iar oaspetii tai sa asiste la un eveniment cu adevarat memorabil. Fa din evenimentul tau o ocazie speciala pentru familia si prietenii tai!

 

invitatii invitatii nunta invitatii botez marturii nunta accesorii nunta