Invitatiile de nunta, un detaliu sic pentru o nunta de neuitat

 

Cand este vorba despre nunta ta, este limpede ca nu poti merge dupa vorba romaneasca “Las’ ca merge si-asa”, totul trebuie sa fie perfect, de la primul pana la ultimul amanunt. Invitatiile sunt unul dintre aceste amanunte, dar este unul de cea mai mare importanta, pentru ca este cel care marcheaza nivelul si stilul nuntii, cel dupa care invitatii isi formeaza o prima impresie. Invitatiile de nunta, marturiile, decorul pentru sala, aranjamentele florale, toate sunt detalii care pot face o nunta sa fie de neuitat sau dimpotriva, sa fie banala, o inca o nunta oarecare la care invitatii au luat parte.




Pana la intalnirea cu mirii, nuntasii isi fac o prima impresie despre cum va fi petrecerea in momentul in care primesc invitatiile, de frumusetea si calitatea modelului ales pentru si de modul in care sunt oferite depinzand oarecum si succesul nuntii pe care o pregatesti. Cu toate acestea, “Nu toate cuplurile sunt constiente de importanta acestor mici accesorii si le trateaza pragmatic, doar ca simple mijloace de a anunta invitatilor locul si data desfasurarii evenimentului”, povesteste managerul Invitatie.ro. Este important si acest aspect si nu trebuie neglijat, dar criteriul estetic este cel putin la fel de important, asa ca incercati sa le impacati pe amandoua si alegeti calea de mijloc...




In zilele noastre, este mai putin important sa fii traditionala cand vine vorba de invitatii pentru nunta, prevaland unicitatea si originalitatea viitorul cuplu si modul in care arati invitatilor afectiunea si respectul cuvenit. Stilul si modul de redactare al invitatiilor stabilesc tonul, oferind invitatilor tai informatii valoroase, chiar daca acestea nu sunt afirmate in mod explicit. Oaspetii pot deduce din invitatie cum sa se imbrace sau ce fel de dar sa aduca mirilor.




Textul in interiorul invitatiilor de nunta spune multe, chiar dincolo de cuvinte. Dar obligatoriu trebuie sa contina data si locul desfasurarii ceremoniei religioase, a cununiei civile, locul si ora pentru petrecere, datele de contact pentru eventualele confirmari, numele parintilor si numele nasilor. Cu restul textului se te poti “juca” cum doresti. Acesta poate fi redactat intr-un stil mai clasic si oficial sau mai relaxat chiar plin de umor. Nu trebuie insa exagerat. Nunta este totusi un eveniment formal si pana la urma simplitatea este semnul supremei elegante.




Asa ca, draga viitoare mireasa, rezerva-ti suficient timp pentru a te cauta prin reviste, pe internet sau prin cunostintele tale pentru a gasi furnizorul de invitatii de nunta care ti se potriveste. Cel mai important lucru este sa gasesti pentru invitatiile de nunta modelul potrivit personalitatii tale, dar si caracteristic pentru viitorul cuplu si care sa redea cat mai fidel viziunea voastra asupra nuntii voastre. Fii cu picioarele pe pamant si nu uita nici de partea financiara, pentru ca trebuie cu siguranta sa te indadrezi intr-un buget deja stabilit, fireste ca doresti o nunta unica si invitatii personalizate, dar acestea sunt mai scumpe de obicei decat cele gata facute.




Alt amanunt de care ai putea tine cont cand cumperi sau comanzi invitatiile de nunta ar fi asortarea design-ului acestora cu marturiile, cu sala, cu tema nuntii si chiar cu placecardurile sau plicurile pentru bani. Acest lucru poate parea exagerat, insa este de bun gust si va face din nunta ta una memorabila, care sa ramana de nesters in sufletul si mintea tuturor invitatilor, exact asa cum desigur ca iti doresti.

Invitatii nunta Invitatii de botez Haine botez Lumanari botez Pernute verighete