Interiorsro ne in invata Lumina ambientala si rolul ei in amenajari interioare

Cei mai buni designeri de interior au cunostintele si aptitudinile necesare pentru a transforma interioare care nu spun absolut nimic in spatii extraordinare. Cu toate aceste, de multe ori chiar cei mai buni dintre ei uita ca si lumina este un instrument care poate face diferenta. Expertii de la Interiors.ro ne spun ca un iluminat bun este un instrument care transforma o casa sau un apartament intr-o adevarata capodopera cand vorbim de amenajari interioare. Toate detaliile meticulos cercetate si puse cap la cap cu multa munca pot deveni de neobservat daca lumina nu este luata asa cum trebuie in considerare. Acesta este motivul pentru care un iluminat bun este foarte important in designul interior.

Primele sfaturi de la Interiors.ro pentru realizarea ambiantei casei tale prin iluminare corespunzatoare

Inainte de a incepe sa discutam sfaturile pentru un iluminat interior bun, trebuie sa precizam care se importanta luminii ambientale. Fiecare camera in casa ta are nevoie de o iluminare diferita, in functie de rolul ei in viata ta.
• Sfaturi de iluminat dormitorul: Dormitorul este camera in care incepi si termini fiecare zi. O iluminare corespunzatoare iti va permite sa te ridici si sa incepi pregatirea pentru o noua zi, fara a trezi persoana care doarme langa tine in pat. In scopul de a crea o atmosfera relaxata in dormitor, iluminatul e bine sa poata fi estompat. De aceea ai nevoie de o lampa pe noptiera, de care tu si partenerul tau sa va bucurati pentru activitatea inainte de culcare, fara a risca sa fiti agitati din cauza lipsei sau excesului de iluminare corespunzatoare;

• Sfaturi de iluminat camera de zi: Lumina din camera de zi ar trebui sa se potriveasca cu amenajarile interioare. Acest lucru inseamna ca iluminatul de aici ar trebui sa accentueze decorurile si piesa centrala a spatiului. Echilibrul perfect de care ai nevoie include o serie de optiuni de iluminat care iti vor permite sa te bucuri de lucrurile pe care le iubesti sau ai nevoie sa le faci in aceasta camera (lectura, lucru la calculator, jocuri), fara a sacrifica sau a pierde atmosfera care evoca relaxarea de aici;

• Sfaturi de iluminat baia: O greseala comuna pe care va trebui sa o eviti este plasarea unui obiect de iluminat direct pe oglinda de la baie sau central acesteia. Expertii in amenajari interioare de la Interiors.ro spun ca el mai bun mod de a ilumina baia este de a plasa doua lumini verticale langa marginile laterale ale oglinzii. In acest fel vei obtine lumina netulburata si directa.

design interior amenajari interioare