Inscrieri timpurii – vacante pe litoralul romanesc cu pana la 30% reducere!

Programul de inscrieri timpurii (early booking) se bucura de mare succes in fiecare an si motivul este unul cat se poate de simplu: turistii pot face rezervari la hotelurile de pe litoral cu tarife mai mici cu pana la 30% decat tarifele practicate in sezon de hotelieri. Vestea este si mai buna pentru ca in general pachete early booking puteau fi rezervate doar incepand cu luna ianuarie, anul acesta insa aceste oferte au fost deja definitivate si sunt disponibile de ceva vreme.

Pe viaRomania turistii pot rezerva un sejur de 5 nopti la Eforie Sud in luna iunie, hotel de doua stele, la doar 126 lei de persoana, fara masa, sau 170 lei cu mic dejun inclus. Tariful pentru demipensiune este de 254 lei la un astfel de hotel sau 350 de lei de persoana cu toate mesele incluse!

La Mamaia, un sejur de 5 nopti in luna iunie, hotel de doua stele incepe de la 199 de lei de persoana fara masa, 335 de lei cu mic dejun inclus sau 502 lei cazare plus doua mese pe zi.

Cei cu standarde mai ridicate au la dispozitie hoteluri de patru stele la Mamaia la doar 356 de lei pentru un sejur de 5 nopti cu mic dejun inclus sau 648 lei cu demipensiune.

Pentru ca gospodarul isi face iarna car si vara sanie, va invitam sa consultati ofertele early booking pentru litoralul romanesc in pagina dedicata acestor oferte de pe site-ul agentiei de turism online viaRomania.

Agentia de turism viaRomania, cu sediul In Brasov, opereaza pe piata turistica din Romania din primavara anului 2009 prin intermediului portalului turistic www.viaromania.eu, oferind atat cazare individuala la hoteluri si pensiuni din Romania cat si pachete turistice pentru toate destinatiile externe. Tot pe viaRomania.eu turistii pot incheia asigurari medicale de calatorie sau pot rezerva bilete de avion la curse low cost sau de linie la cele mai bune tarife.

Agentia de Turism VIAROMANIA

Brasov, Str.Carpatilor Nr.23
Bl.R7, Sc.A, Ap.1

www.viaromania.eu

Tel. 0268 31.00.88
Fax. 0268 31.80.06

litoral agentie turism sejururi vacante