Ingredientul secret pentru o viata intima perfecta: lenjeria intima!

 

Lenjeria intima de dama te trimite intotdeauna cu gandul la senzualitate, beatitudine, lux si pretioase tesaturi fluide, la modele simple sau opulente, la feminitate si rafinament. Lenjeria intima spune povestea feminitatii invaluita cu gratie in lenjerii lasciv unduitoare, care te transporta in Paradis si inapoi.




Dar o femeie trebuie sa aiba si simtul masurii si al echilibrului de fiecare data cand alege ce lenjerie va purta cu fiecare ocazie si in fiecare moment al vietii sale. Si mai trebuie sa aiba indrazneala si imaginatie. Uzual, femeile prefera lenjeria alba sau neagra si folosesc inca prea rar accesorii ca babydollul, portjartierul sau corsetul, care sunt atat de moderne acum.




Lenjeria sexy inseamna moda si stil de viata. Colectiile de lenjerie intima sunt create intr-o mare diversitate de modele si culori. Ele incanta si cuceresc atat adolescentele, cat si femeile mature si cochete, care isi doresc ca lenjeria lor intima sa se alinieze celor mai moderne tendinte. Lenjeria intima ofera combinatii inedite de dantela si voal, broderii cu saten sau matase, emanand mireasma delicata si proaspata a pielii de femeie care mangaie pielea cu tandretea petalelor de flori.

Nimic nu scoate mai bine in evidenta frumusetea unei femei decat lenjeria intima. Lenjeria intima reprezinta modalitatea sigura prin care devenim stapane pe puterea noastra de seductie. Fii sexy, provocatoare si feminina! Fii indrazneata! Sunt femei care obisnuiesc sa pastreze lenjeria sexy pentru ocazii speciale, pe cand o femeie care este constienta de propria feminitate si de puterea acesteia de a pastra vie flacara iubirii in cuplu va acorda o atentie speciala acestui capitol de moda si isi va improspata permanent garderoba cu aceste mici si delicate piese vestimentare.




Nu miza siguranta cuplului tau doar pe faptul ca ti-a pus verigheta pe deget sau ca aveti deja copii, surprize pot sa apara oricand. Nu uita ca oricat de mult ti-ar placea o mancare, nu te poti rezuma sa o consumi tot timpul, pentru ca ajungi sa te saturi, asa ca trebuie sa mai alternezi, sa mai schimbi si sa experimentezi. Ei bine, scanteia dintr-un cuplu, dar si lenjeria intima, se supun si ele acestei reguli de aur. Asa ca femeile destepte se ocupa de toate aspectele care pot mentine prospetimea iubirii si noutatea incitanta in cuplu si pastreaza un aer de mister, chiar daca sunt cu partenerul de foarte mult timp.




Lasa-ti fantezia sa te ghideze si nu uita ca uneori micile detalii kinky pot condimenta exact atat cat trebuie viata ta intima, doar atat cat este necesar pentru ca tu sa fii mereu proaspata si noua, mereu o femeie ce trebuie descoperita si cucerita de barbatul de langa ea. Fii provocatoare, dar nu exagera, pentru ca risti sa cazi in cealalta extrema si nu asta iti doresti. Provocator nu este sinonim cu obscen, dimpotriva, poti fi provocatoare cu suava inocenta, ca o soapta de alint, la fel de bine cum poti fi provocatoare si incitanta. Cel mai bine este sa alternezi micile jocuri ale seductiei, cu arta seducatoarelor frantuzoaice si masura farmaceutica a fiecarui amanunt.




O lenjerie din materiale pretioase, dantela fina, saten romantic sau voal transparent, dar si o lenjerie usor kinky uneori si un strop de parfum de mosc sunt garantia ca “impreuna pana la adanci batranete” nu raman doar cuvinte fara nicio acoperire, ci chiar adevarul-adevarat pentru tine si barbatul de langa tine. Nu uita, poti si trebuie sa fii mereu alta si lenjeria este cel cel mai simplu mod prin care poti sa realizezi acest deziderat. O lenjerie de mireasa ii va aminti de inceputurile voastre in doi, un corset super-sexy incinge imaginatia oricarui barbat si se poate crede cu Beyonce sau J.Lo, iar un costum de dansatoare orientala cand il astepti in dormitor il va face sa simta din nou fluturi in stomac.

 

"Sa nu uitam ca vin sarbatorile de iarna in curand, asa ca un babydoll de sexy Craciunita nu trebuie sub nicio forma sa lipseasca din arsenalul tau de femeie care stie sa-si pastreze barbatul iubit", a declarat Ioana Negoita, manager Lenjerie Star.





Lenjerie-star.ro este alaturi de toate femeile care tin la linistea cuplului lor, care indraznesc sa lupte cu toate armele si tocmai de aceea ofera cea mai bogata gama de articole de lenjerie intima care poate fi gasita la noi pe piata. Ba chiar mai mult, isi bucura clientele nu doar cu cele mai mici preturi, ci si cu reduceri de sezon, pentru a spori bucuria sarbatorilor de iarna pentru clientele sale.

Lenjerie Lenjerie intima Lenjerie femei Costume sexy Rochii de seara